Poartă aceleaşi măsuri la haine ca la 20 de ani şi spune că asta se datorează stilului de viaţă sănătos. Click! a aflat de la Dan Negru cum scapă rapid de până la cinci kilograme. Timp de trei zile în care abia are timp să respire din cauza filmărilor maraton, bea zece litri de ceai negru pe stomacul gol.


Răsfăţat cu titlul de „Regele Revelioanelor” de la Antena 1, Dan Negru lucrează de 12 ani şi la Prime TV din Republica Moldova. Şi show-urile făcute acolo au înregistrat audienţe istorice, iar patru ani la rând el a fost răsplătit la Chişinău cu trofeul „Omul anului în tv”.

Click! a aflat de la realizatorul tv cum se menţine de 20 de ani în formă maximă. Dan Negru nu mănâncă aproape nimic în zilele de filmări, când soţia lui, Codruţa, îi pregăteşte 10 litri de ceai negru.

„Am tabieturile mele pe care le păstrez de 20 de ani la Revelioane. De exemplu, nu am probleme cu greutatea, dar după cele trei zile în care filmez revelionul, slăbesc între trei şi cinci kilograme pentru că nu mănânc aproape nimic. Beau doar ceai negru în zilele de filmări pentru revelioane. E poate cea mai bună cură de slăbire: Revelion plus ceai negru şi dai jos trei până la cinci kilograme. E reţeta pe care o am de 20 de ani.

Soţia mea, Codruţa, îmi pregăteşte în zilele acelea cel puţin 10 litri de ceai negru. Sunt un mare băutor de ceaiuri, iar în perioada filmărilor de revelion fac exces de ceaiuri”, ne-a spus vedeta. Dan Negru nu ratează nici un show tv, iar acasă are un televizor doar al lui. „Ne împărţim televizoarele în casă. Eu nu ratez nici un show tv, fie că e de la Kanal D, PRO TV sau Antena 1. Pierd multe ore la tv urmărind orice nimicuri. Şi când nu sunt acasă, înregistrez emisiunile şi le văd noaptea târziu. Ştiu tot ce mişcă în piaţa tv din Romania şi chiar din lume. Am o antenă uriaşă de satelit cu care prind marile posturi tv din lume. Aş spune că sunt workoholic de tv”. 

dan-negru_1.jpg

dan negru
Dan Negru ține la siluetă și reușește să nu se îngrașe niciun gram
Foto: arhivă personală

Când ajunge acasă, Dan Negru se relaxează cu familia: „Sper să fiu un soţ înţelegător. Mă linişteşte că soţia mea e medic stomatolog şi că nu vine din lumea agitată a showbizului. Am colegi ale căror soţii sunt tot în breaslă şi ale căror discuţii se învârt în acelaşi domeniu toată ziua. Plictisitor! Mă relaxează şi mă amuză colegii Codruţei care se uită la showbiz ca la Zoo. Eu şi Codruţa ne-am cunoscut acum vreo 22 de ani. Apoi am venit împreună în Timişoara. Codruţa e din Ineu, un oraş de lângă Arad”. Pe lângă cariera tv, Dan Negru a dezvoltat afaceri imobiliare de succes. „Am încercat să devin independent financiar.

Merge prin Bucureşti doar cu harta în faţă

Am colegi care fac compromisuri de imagine ca să aibă o sursă de venit. De asta am încercat să fug, iar «cărămizile» din imobiliare mi-au dat şansa să refuz formatele tv în care n-am crezut. În jobul meu, cel mai important e să ştii să refuzi şi mai ales să-ţi poţi permite asta”, a mai spus el. Chiar dacă s-a mutat în Bucureşti de ani buni, Negru visează să revină în Timişoara natală: „Mi-e dor de casă şi vreau să mă întorc. Nu mă regăsesc în Bucureşti nici după 20 de ani şi îmi dau seama de asta pentru că nu pot ajunge nicăieri fără hartă. În Timişoara ştiu străzile cu ochii închişi”. Din vârful piramidei, Dan Negru spune că „televiziunea nu e un job de viitor”. „Încet-încet, televiziunea va deveni ca radioul azi, prezent în casa omului, dar nu în rol de regină. În următorii ani, poţi deveni ca Negru, Răduleasca sau Esca fără să ai o televiziune în spate. Asta e forţa netului. În televizunea viitorului, publicul clasic va căuta prezentatori din generaţia tv. Aşa că, dacă aş mai avea 18 ani, nu m-aş mai duce în media. Dar, la cei 48 de ani ai mei, rămân aici…”, ne-a mai spus realizatorul tv.

Copiii lui îl văd doar acasă, pentru că nu au timp să se uite la tv

12_dan-negru-familie.jpg

Comorile lui Dan: Dara, Codruţa şi Bogdan

 

Familist convins, Dan Negru şi soţia lui, Codruţa, au grijă ca micuţii lor, Daria (9 ani) şi Bogdan (7 ani), să nu petreacă prea mult timp la tv, cu telefonul mobil în mână sau în faţa computerului. „Soţia mea nu se uită deloc la programele de divertisment de la noi. Pentru ea, ecranul tv înseamnă doar Netflix şi HBO. Şi am reuşit ca nici pe copii să nu-i lipim de televizor. Cel mai uşor e să le pui copiilor un ecran în faţă şi să-i faci astfel să tacă. Aia nu e educaţie. E ca şi când n-ai fi cu ei. Copiii mei n-au fost crescuţi de Google sau de ecrane de telefon. E una dintre marile noastre reuşite. Ne ţinem copiii departe de ecrane”, ne-a spus realizatorul tv.

 

Citește și:

Aici îşi ţine Dan Negru averea! Îşi construieşte al patrulea bloc!

Ce familie frumoasă are Dan Negru! Poză plină de emoție, cu soția și copiii

 

 

Loading...