Andreea Antonescu preferă să fie foarte discretă atunci când vine vorba de familia ei, iar din acest motiv nu se știu prea multe despre relația la distanță pe care o are cu soțul ei, Traian Spak.


Bărbatul locuiește în SUA, iar poate că datorită acestui lucru au apărut, anul trecut, zvonuri cum că cei doi ar vrea să divorțeze. Din fericire ele nu au fost confirmate, iar iată că și astăzi relația celor doi pare să meargă ca pe roate. Cel puțin așa a mărturisit Andreea Antonescu într-un interviu Live cu Unica.ro, unde a explicat și de ce nu vorbește public despre căsnicia ei.

„Poate te întrebi cum rezistăm. El vine destul de des în România, eu merg destul de des acolo, chiar dacă pentru o scurtă perioadă, 10, 12, 15 zile, nu contează”, a spus ea.

„Mi-a plăcut să ies în față când a fost vorba de cariera mea, dar mi-a plăcut să rămân discretă când a fost vorba de familie”, a mai explicat. „Când ajunge Traian în țară, nu fac turul televiziunilor, el oricum este o persoană discretă”, a declarat Andreea.

În plus, încă un motiv pentru care Traian nu apare la televizor este acela că nu este prieten bun cu camera de filmat: „E o persoană cu trac la cameră, și atunci nu stau să expun la televizor și cu atât mai mult nu stau să expun relația noastră la televizor”, a mai spus vedeta.

 
 
Loading...