Mihai Trăistariu (39 ani) a ratat definitiv competiția Eurovision 2019, a cărei mare finală va avea loc în luna mai, în Israel. După ce s-a retras din selecția națională, pe motiv că au mai fost băgate, peste rând, și alte soliste, el a dorit să-și încerce norocul la semifinalele din Belarus.


Gripa i-a deturnat însă planul: ”N-am mai plecat în Belarus. M-a prins o gripă înfiorătoare de câteva zile. Am sperat că-mi va trece. M-aș fi dus degeaba. Nu puteam scoate un sunet corect. Refrenul piesei «Baya» e pe voce de cap. Așa a fost conceput. Iar din cauza răcelii tocmai vocea de cap s-a dus”, ne-a spus cântărețul. Orice tratament a fost zadarnic: ”Fac injecții, iau antigripale, antiinflamatoare, ceaiuri, miere cu propolis, ghimbir. Și, nimic. Am renunțat în ultima clipă la Eurovision 2019. Și eram atât de încrezător în piesa asta”.

El face acum haz de necaz: ”Așa mi-a fost scris! Să stau un an pe tușă. Fără Eurovision. Sufăr ca un câine! Și, ca să închei într-o notă glumeață: cu siguranță că m-a blestemat solista Bella. Știți pasajul acela din piesa ei, în limba filipineză? Incantațiile alea ciudate? Sigur era un voodoo la adresa mea”, a mai adăugat Mihai. 

 
 
Loading...