Nu departe de 2013, tenorul-zidar a ajuns pe primele pagini ale tabloidelor, după ce s-a vehiculat că și-ar fi părăsit soția pentru o amantă mai tinerică. Situația pare să se fi schimbat între timp, dacă este să ne luăm după mărturisirile făcute de fiica lui, care a declarat aseară, în timpul unei emisiuni, că are o viață de familie foarte frumoasă.


Costel Busuioc divorţează. Așa scriau tabloidele, în urmă cu mai mulț ani, și-anume faptul că tenorul, în vârstă de 45 de ani, îşi va părăsia soţia şi cei 4 copii ai săi pentru o femeie cu câţiva ani mai mică decât el, pe care chiar el ar fi descris-o ca fiind „inteligentă şi tenace”.

Până la acel moment, Busuioc a declarat în repetate rânduri că nu şi-ar părăsi niciodată familia, însă un apropiat de-al lui a dezvăluit prin 2012 faptul că tenorul  va divorţa. “Costel mi-a zis că nu mai putea să stea cu Daniela, căci nu mai aveau în comun decât copiii şi un mare respect. În plus, el s-a lăudat că noua lui iubită este cu mult mai tânără, dar şi o persoană inteligentă şi tenace”, a spus sursa pentru un cotidian național. Cert este că familia Busuioc nu s-a destrămat, dacă e să ne luăm după declarațiile Mariei Busioc, una dintre fiicele tenorului, care a vorbit foarte frumos despre tatăl ei, aseară, în cadrul unei emisiuni. fetița a mai adăugat că deși tatăl ei este plecat prin Statele Unite în prezent, pentru concerte, relația lor este una excepțională. 

Istoria nefericită a familiei Busuioc! Maria a cântat cu speranța că își va aduce tatăl acasă

familia_numeroas.jpg

foto
Costel a plecat de lângă familie pentru a munci în Statele Unite ale Americii și a-i asigura un trai decent
Foto: Adevărul

În timp ce fiica sa apre în fața juraților, Costel Busuioc este plecat într-un turneu de un an în Statele Unite ale Americii și Canada. ”M-am obișnuit cu lipsa lui, am învățat să am grijă de mine și să fiu mai puternică. Mă simt foarte norocoasă că e tatăl meu, pentru că mi-e și prieten, vorbim foarte multe lucruri”, a spus emoționată fiica lui Costel Busuioc.

maria.jpg

foto
Maria, în urmă cu 9 ani
Foto:Adevărul

Costel Busuioc, un muncitor român aflat în Spania, a devenit cunoscut în toată lumea după ce, în 2008, a câștigat, cu vocea sa de tenor, concursul ”Hijos de Babel”. În urma competiției, românul, care până atunci lucra ca zidar pentru a-și întreține familia numeroasă, a primit un premiu de 100.000 de euro, a încheiat un contract cu o casă de discuri și a început să călătorească în toată lumea pentru a cânta operă.

costel_si_fam.jpg

costel
Costel trăia alături de soție și de cei patru copii într-un apartament modest
Foto:Adevărul

În ciuda faimei de care s-a bucurat Costel după câștigarea concursului, familia Busuioc a continuat să ducă un trai aflat la limita subzistenței, iar el s-a văzut nevoit să ia o decizie dificilă: să plece de lângă soția și copiii săi pentru a munci în stăinătate și a le putea asigura cele necesare.  Busuioc a vorbit în numeroase rânduri despre dificultățile financiare pe care le întâmpină. “Din 2009 m-am întors în ţară. Trăiesc numai din muzică şi îmi este foarte dificil. Am de crescut patru copii şi, chiar dacă unii au spus că nu am gijă de ei, să ştiţi că nu este adevărat “, a declarat Costel pentru Click!

Înainte de a lua decizia să plece, din nou, la muncă în străinătate, Costel Busuioc stătea într-un apartament modest din Timișoara alături de soție și de cei patru copii. Atunci când  observat că nu mai poate face față plății facturilor și cerințelor copiilor a decis să îți încerce norocul în Statele Unite ale Americii.

costel_si_maria.jpg

Foto
Costel susține că fiica sa, Maria i-a moștenit talentul muzical
Foto: Adevărul

Vineri, 22 septembrie, fiica lui Costel, cea despre care el afirma mândru că i-a moștenit talentul, a pășit timidă pe scena "X Factor" și a avut o prestație impecabilă.  Maria a câștigat aprecierea celor din juriu, care au fost curioși să afle o parte din povestea ei dură de viață. Maria le-a povestit că, inițial, nu îi spusese tatălui său că va participa la emisiunea de teamă să nu îl agite. ”Inițial nu îi spusesem că vin la X Factor, l-am anunțat pe tatăl meu cu o săptămână înainte. M-a sfătuit să am încredere în mine, să dau ce am mai bun și să încerc să încerc să nu mă uit la o persoană anume, ca să nu am emoții”, a povestit Maria.

Adolescenta este speranța celor dragi de a ieși din starea în care se află, iar câștigarea marelui premiu de către aceasta ar putea însemna reîntoarcerea lui Costel în țară și reîntregirea familiei dezbinate de lipsurile materiale.

Vezi aici cum a cântat fiica lui Costel Busuioc la "X Factor"

plantum.ro

 
 
Loading...