Are 36 de ani, două fetițe, o iubită sexy, un serviciu bun și o casă de lux în Băneasa. Parcă nu-ți vine să crezi că este vorba despre Liviu Vârciu, fostul component al trupei “L.A.”, care în trecut cheltuia banii doar pe distracții și pe femei. El însuși a recunoscut, deunăzi, că rolul de tată l-a schimbat total.


Pentru un don-juan înnăscut, cumințenia actuală a lui Liviu Vârciu este chiar șocantă. Își asumă statutul de tătic și se implică total, încercând să recupereze timpul pierdut cu Carmina, fetița lui din relația cu Amy Teiceanu, și de care s-a apropiat abia de câțiva ani încoace. ”Îmi pare rău că nu mi-am susţinut familia, că nu mi-am luat un loc al meu şi că am credit la bancă. Am tocat foarte mulți bani. Puteam să fac ceva cu ei. Am tocat în jur de 2 milioane de euro. Anturajul a contat foarte mult”, spunea Liviu Vârciu cu regret, într-un interviu pentru Antena 1. Dar iată că artistul a reușit să se redreseze și să înceapă o altă viață. A primit contracte bine plătite la Antena 1, unde a prezentat și a participat la emisiuni de top (n.r. “ZaZA Sing”, “Te cunosc de undeva”, “Fantastik show”), iar acum se ocupă de fetița lui, Carmina (14 ani), care este la liceu, dar și de bebelușa care s-a născut pe 26 septembrie, rodul iubirii lui cu fotomodelul Anda Călin (27 de ani). ”O voi ajuta cu tot ce pot. Mă pricep, aşa că Andei îi va fi uşor. Am ales numele micuţei, dar este secret. Prefer să-l ţinem pentru noi”, a declarat Liviu Vârciu pentru Click!, în urmă cu o lună.

varciu_familie.jpg

Liviu Varciu, Anda Calin, fetita Varciu, familie, bebelus, showbiz, Antena 1
Liviu o are pe Carmina din relația cu Amy Teiceanu

Iată că de marți, de când și-a ținut copila în brațe pentru prima oară, Vârciu este de-a dreptul copleșit. “Un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Sunt fericit că acum am două fete frumoase. Bebeluşa este sănătoasă, a primit nota 10. Mămica este şi ea bine, sănătoasă. Sunt fericit şi vreau să îmi trăiesc bucuria departe de ochii lumii. Am învaţat şi eu de la viaţă ca e mai bine aşa. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje. Le doresc tuturor să aibă parte în viaţă de bucurii, aşa cum am eu”, a declarat Liviu Vârciu pentru spynews.ro.

img_1878.jpg

Liviu Varciu transformare, crai, casanova, tatic, familie Varciu, iubita, Anda Calin, Carmina, fiica Liviu Varciu
Așa merg Liviu și fiica lui pe stradă: îmbrățișați
foto: BLITZ

Artistul nu se concentrează însă doar pe copilul nou-venit, ci și pe adolescenta Carmina, de care pare din ce în ce mai apropiat. Fotoreporterii Click! i-au surprins împreună în drum spre casa lui Liviu, din Băneasa, iar pe stardă mergeau ținându-se de mijloc unul pe celălalt. Momentan, Carmina este elevă la un liceu din Arad, însă de anul viitor vrea să se mute cu studiile în Grecia. “Carmina e un copil reuşit, mă bucur mult că am avut norocul ăsta, cu toate că nu am fost lângă ea cât ar fi trebuit. Merge bine cu şcoala, foarte bine, e cuminte, e ascultătoare, e un copil educat şi asta datorită mamei ei”, declara Liviu pentru Click!     

img_1911.jpg

Liviu Varciu transformare, crai, casanova, tatic, familie Varciu, iubita, Anda Calin, Carmina, fiica Liviu Varciu
Liviu a dus-o pe Carmina la el acasă, la vila din Băneasa
foto: BLITZ

A avut multe iubite celebre

Iată că, în ultimii ani, despre Vârciu s-a vorbit mai mult legat de cariera din televiziune și de copii, decât de femei, așa cum se întâmpla pe vremuri. Și pe bună dreptate, căci artistul a fost un adevărat cuceritor.

În jurul lui au roit multe femei, însă relaţii oficiale a avut cu Andreea Popescu, Dana Neacşu (DJ Harra), Andreea Bododel, Diana Ştefănescu (Iguana), Gabriela Pavel. Cu Adelina Pestriţu a fost însurat din 2009 până în 2010. Și, să nu uităm că Laura Andreșan l-a lăudat în Click! pentru performanțele sexual deosebite.

varciu-si-adelina.jpg

Liviu şi  Adelina
Liviu și Adelina au divorțat în 2010

 
 
Loading...