Maria Contstantin este pe punctul să bifeze o nouă căsătorie cu iubitul ei actual, Robert Stoica. Solista a dezvăluit, în premieră, de ce nu a mers relația cu fotbalistul Dacian Varga, cu care s-a cuplat la un an de la divorțul de fostul soț, Marcel Toader.


Maria Constantin (34 de ani) și Dacian Varga au format un cuplu timp de un an de zile. Cântăreața și-a găsit alinarea în brațele fotbalistului la un an după ce s-a despărțit cu scandal de fostul soț, Marcel Toader. Maria Constantin și iubitul fotbalist se mutaseră împreună și nunta bătea la ușă, atunci când cântăreața a anunțat despărțirea.

La acel moment, cei doi nu au comentat motivele rupturii dintre ei. „Nu eram compatibili, nu eram pe aceeași lungime de undă. Când ieși dintr-o relație zbuciumată, cum a fost cea cu Marcel, atunci toată lumea era împotriva mea. Un an de zile după ce m-am despărțit de Marcel, eu nu voiam să mă mai văd cu nici un bărbat! Nu-mi doream nicio relație, da barem o căsătorie. Apoi am zis să încerc. Dar cu Varga nu a mers”, a declarat Maria Constantin, invitată la „Xtra Night Show”

Maria Constantin, gata de o nouă nuntă?

Maria Constantin trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert Stoica. Cei doi locuiesc împreună,iar solista a vorbit chiar despre a treia căsătorie. „Acum am găsit omul potrivit. Robert este ca și luat! O să oficializam relația în curând”, a mai spus solista.

maria-constantin-iubit-robert-stoica.jpg

maria constantin si robert stoica
Maria Constantin vrea să oficializeze relația cu Robert Stoica
foto: arhiva personală

 

Maria Constantin a mai avut două căsnicii urmate de controverse. Prima ei relație a fost cu solistul Ciprian Tapota, cu care are și un băiețel. A doua relație a fost cu omul de afaceri Marcel Toader, cei doi divorțând în luna ianuarie 2018. Marcel Toader s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct. Viața lui amoroasă a fost una controversată, fostul sportiv având 6 căsnicii eșuate. 

 
 
Loading...