Relaţia pe care o are cu Cristi Borcea, tatăl copilului ei, a adus-o din nou în luminile reflectoarelor pe Valentina Pelinel, care a devenit cea mai invidiată şi comentată femeie din showbiz-ul românesc. Fostul fotomodel ”a dat din casă” într-un interviu pentru revista VIVA!


Valentina Pelinel a pozat alături de fiul ei Milan Cristian în cel mai recent număr al revistei VIVA! Veselă, transmițând optimism și fericire prin toți porii, fostul fotomodel a vorbit deschis și despre ceea ce este, cu siguranță, cea mai neașteptată și mai controversată relație din showbiz-ul românesc.

Dacă vă întrebați cum de au ajuns să formeze un cuplu blonda sofisticată și ”băiatul rău” din fotbalul românesc, cât se poate de însurat, având deja șase copii cu trei femei, răspunsul e simplu, același de când lumea. „Cristi Borcea pe care îl cunosc e un om foarte bun, responsabil, tipicar şi ambiţios ca mine, luptător şi, mai presus de orice, e BĂRBAT. Am apreciat şi apreciez la el foarte mult faptul că este asumat şi niciodată nu a încercat să-şi ascundă defectele şi nici să-şi expună calităţile. E un bărbat care ştie să se sacrifice pentru femeia lui. De ce credeţi că e iubit aşa de femei? Nu e vorba de bani, că nu e singurul care a reuşit să facă bani în lumea asta, ci e vorba de asumarea lui, de şarm şi, până la urmă, şi de charisma sa legată de imagina de «băiat rău».

Femeile sunt atrase şi de acest aspect al personalităţii sale, chiar dacă multe dintre ele se sfiesc să recunoască. Pentru Cristi, femeia care i-a dăruit un copil sau mai mulţi, după caz, e cumva «sfântă». El o pune pe un piedestal şi îi creează o imagine imaculată cu orice preţ, chiar cu preţul de a se sacrifica pe el însuşi. Aceasta este o calitate care pare desuetă în lumea în care trăim, dar face parte din farmecul lui inconestabil. Şi îl mai apreciez pentru tăria de caracter, pentru această manieră de glorificare a femeii şi, de ce nu, pentru puterea de a iubi.

Din păcate, i s-a creat o imagine distorsionată şi departe de ceea ce e cu adevărat omul Cristi Borcea. El ajută şi nu spune, face şi nu se laudă, admite când greşeşte şi chiar dacă a fi bărbat puternic vine la pachet cu a fi orgoloios, dacă ştii cum să îi vorbeşti, chiar şi asupra orgoliului acceptă să „lucreze” dacă simte iubire şi corectitudine”, a mărturistit Valentina Pelinel pentru VIVA!  

coperta_viva.jpg

valentina pelinel, viva
Valentina Pelinel și micuțul Milan Cristian, pe coperta VIVA!
foto: copertă
 
 
Loading...