De ce se bea apă caldă pe stomacul gol, de ce se bea apă cu lămâie dimineața, de ce se pune ban de argint în paharul cu apă. Întrebări care au toate aceleași răspunsuri: pentru accelerarea metabolismului, pentru stimularea digestiei, pentru prevenirea infecțiilor. De astfel de ritualuri nu se dezic vedete precum Loredana Groza, Romanița Iovan și Anastasia Lazariuc, care arată senzațional la vârsta mijlocie.


Loredana Groza bea apă caldă pe stomacul gol

Loredana Groza (49 ani) arată foarte bine, întrucât a avut mereu grijă de ea și de corpul ei. Cântăreața este atentă la alimentație și face mișcare, tocmai pentru a arăta așa cum își dorește. Unul dintre trucurile ei este apa caldă pe stomacul gol. „Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă caldă”, povestea artista la Magic FM, dezvăluind și în ce constă micul dejun: “Am mâncat un iaurt și am pus în el niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios”, a mai spus ea.

Iată de ce este bine să bei apă caldă pe stomacul gol!

Împiedică îmbătrânirea premature, ameliorează durerile menstruale, ajută la scăderea în greutate, îmbunătățește digestia, previne constipația. Apa caldă relaxează muşchii stomacului şi ajută la ameliorarea disconfortului, scrie publicația lifehack.org.

Anastasia Lazariuc bea sucuri dimineața și apă cu lămâie

Anastasia Lazariuc (66 ani) a arătat bine dintotdeauna. Cochetă și feminină, interpreta își păstrează și acum silueta din tinerețe. “Nu am fumat, nu am băut, nu am fost un om de noapte. De aceea, nici nu am cântat prin baruri. Sunt matinală. Cum mă trezesc, fac puţină mişcare şi beau un pahar de apă pe stomacul gol, pentru că aşa cum ne spălăm pe faţă, trebuie să ne spălăm şi pe interior. Apa trebuie să fie caldă, în nici un caz rece sau fierbinte. Uneori, o beau cu lămâie”, a dezvăluit cântăreaţa. După aceea, Anastasia îşi prepară un suc din fructe şi legume.

central-anastasia-lazariuc-medalion.jpg

Solista Anastasia Lazariuc (66 de ani)

“Îmi fac un suc din morcovi, ţelină, un măr sau citrice, uneori pun şi sfeclă roşie, bună pentru ficat sau un cartof crud, care e bun pentru cei care suferă de ulcer”, spune ea. Tot la micul dejun, artista mănâncă o felie de pâine neagră cu unt sau cu ulei de măsline, un ou, la prânz salate, iar seara după o anumită oră nu mai consumă nimic. 

Iată de ce e bine să bei apă cu lămâie pe stomacul gol!

Toată lumea a auzit că e bine să bei apă călduţă cu lămâie dimineaţa, pe stomacul gol. Este cel mai bun alcalinizant dintre toate alimentele alcaline din lume, iar într-un organism preponderent alcalin starea de boală nu poate, efectiv, exista, viruşii, bacteriile şi ciupercile nu se pot reproduce, nici măcar supravieţui. Atenție însă! Nici un remediu naturist nu se aplică fără sfatul medicului, mai ales dacă aveți probleme de sănătate. Lămâia e contraindicată în cazul ulcerului, a gstritei etc.

Romanița Iovan bea apă cu busuioc şi un ban de argint

La 55 de ani, Romaniţa Iovan arată ca o adolescentă. Iar asta s-a văzut foarte bine în imaginile în care creatoarea de modă apare în costum de baie. Ca să arate astfel, Romaniţa nu se înfometează şi nici nu face coadă la clinicile de chirurgie estetică. Însă ea respectă câteva reguli esenţiale: o dietă echilibrată şi multe ore la sala de sport.

romanita-iovan_3.jpg

Romanița are un tonus excelent
foto: Click!

Dar mai este ceva ce contează enorm: “De când mă ştiu, nu fumez şi nu pierd nopţile. Mănânc mai mult salate, peşte şi fructe. În plus, fac mişcare în fiecare zi! Şi mai e ceva: beau în fiecare dimineaţă un pahar de apă cu frunze de busuioc, pus de seara cu un ban de argint”, a declarat Romaniţa Iovan pentru Click!

Ce beneficii are apa cu argint

Apa cu ioni de argint coloidal (apa argintată) administrată în fiecare dimineață pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de masă, este ideală pentru întărirea imunității. Este sigură în utilizare și eficientă pentru oamenii de toate vârstele. Nu are contraindicații, efecte adverse și nici reacții secundare, potrivit dr. Florin Cristea, neurolog la Spitalul Militar București, citat de doctorulzilei.ro.

Citește și:

Dieta Romaniţei Iovan. Ce mănâncă de arată de 20 de ani

VIDEO Loredana Groza, cu sânii sugrumați în cea mai decoltată rochie. Poza care a aruncat internetul în aer

 

 
 
Loading...