Juratul emisiunii „Vedeta Populară” (TVR 1), Grigore Leșe, pare cu mult mai slab, în ultima vreme. Cum fanii lui au cam intrat la idei, cunoscutul interpret de muzică tradițională românească, din Țara Lăpușului, i-a liniștit prin intermediul Click!, susținând că totul este doar o iluzie optică.


Grigore Leşe (63 de ani) a reuşit prin muzica sa să cucerească milioane de români, iar popularitatea de care se bucură i-a adus o nouă colaborare cu TVR 1, fiind jurat la concursul “Vedeta Populară”.

Artistul mai are însă o emisiune şi la TVR 3 Cultural, intitulată “Drumul lui Leşe”. În ultima vreme el pare mult mai slab, însă susține că nu este bolnav. “Nu pot să spun că am slăbit, ci mai degrabă că sunt foarte ocupat. Filmez la TVR 1 «Vedeta Populară», în care sunt jurat şi unde fiecare vorbeşte ce crede de cuviinţă despre concurenţii din faţa noastră. Fiecare apreciază prestaţia aşa cum crede. Am filmare şi la TVR 3 Cultural, unde filmez pentru «Drumul lui Leşe». În plus am multe concerte, la Suceava, la Braşov, la Cluj sau la Timişoara şi merg cu drag peste tot. Este obositor, mai uit să mănânc câteodată, însă nu cred că s-a schimbat ceva, cred că am aceleaşi kilograme, nu sunt bolnav. Posibil să fie şi hainele de vină, să fiu îmbrăcat într-un anume fel şi să par mai slab sau să fie vina pălăriilor pe care le-am mai schimbat”, ne-a povestit Grigore Leșe.

iuliana_tudor_si_juriul_vedeta_populara.jpg

iuliana tudor
Iuliana Tudor și juriul emisiunii ”Vedeta Populară”
foto: Doru Ochea/TVR

 

Artistul ne-a vorbit și despre concursul de muzică populară, de la TVR . „Concurenţii trebuie să poată aduce o poveste în scenă. Trebuie să dea dovadă de sensibilitate, intuiţie, inteligenţă şi de talent, pentru că talentul singur nu este suficient. O adevărată vedetă populară face un experiment pornind de la ceva vechi, pe care îl aduce în lumina zilelor noastre. Noi, juriul, încercăm să găsim un om care să fie un model. Emisiunea «Vedeta populară» nu creează cântăreţi de ocazie, pentru nunţi sau alte evenimente.”

 
 
Loading...