Angie este concurentă la "Chefi la cuțite" și are o poveste de viață cutremurătoare. A pierdut custodia copilului ei și a avut perioade în care nu avea deloc bani.


Angie ar putea fi comparată cu o adevărată eroină, aceasta este dansatoare de profesie, însă chiar și așa, acest domeniu nu i-a fost întotdeauna ușor. Aceasta a declarat că avea momente în care nu putea dansa deoarece nu reușea să danseze pe tocuri. A rupt legătura cu sora și fratele ei și o mai are doar pe mama sa. Angie a mărturisit că își vede rar copilul.

scccc.jpg

Bad Angie, Chef la cuțite, Chef Scărlătescu
Bad Angie își vede rar copilul
Foto Facebook

"Am fost căsătorită timp de 4 ani. Am cedat custodia copilului, pentru că aşa a fost situaţia mea financiară atunci. O pensie alimentară era foarte mică. Mama era bolnavă, la pat. Trebuia să am grijă de ea. Când am divorţat aveam 22 de ani şi când m-am căsătorit aveam 19 ani. Acum, gândind la rece, îmi doream doar o familie, nu eram îndrăgostită. Dansul a fost o alegere forţată. Am rămas eu singură să am grijă de mama şi trebuia să găsesc un job care să ne întreţină. Nu ştiam să stau pe tocuri. Eram băieţoaică şi nu puteam să dansez pe tocuri. Regret în fiecare zi, când pun capul pe pernă. Ne vedem o dată sau de două ori pe lună. Sufăr în fiecare seară. Sunt mândră că sunt mamă, chiar cu jumătate de normă. Ştiu că o să fiu blamată acum, sunt obişnuită. Doar pe mama o mai am. Mâncarea îmi aduce aminte de familie. Pentru mine, familie înseamnă doar mamă şi copil. Ne-am distanţat foarte mult, după ce a murit tatăl meu. Eu cu fratele şi cu sora mea nu ne mai vorbim, nici de sărbători nu ne mai sunăm. Am un iubit foarte exigent şi poate de aceea ne-am găsit şi ne-am completat. Noi am fost prieteni, apoi am devenit colegi de apartament. El nu voia să împărţim cheltuielile, că era un gentleman. Am descoperit un alt Andrei în el, mi-a plăcut ce am văzut", a declarat Angie la AntenaStars.

 
 
Loading...