După ce a semnat cu contract avantajos, "sosia lui Botezatu" se relaxează la un hotel de cinci stele! Tânărul a vrut să fie iubitul Biancăi Draguşanu şi a participat la ediţia "Burlăciţa" în care frumoasa vedetă a concurat.


Andrei Dumitriu, fostul pretendent al Biancăi Dragusanu a obținut notorietatea odată cu "Burlăciță", show-ul la care a participat alături de fostă soție a lui Victor Slav. După încheierea filmărilor pentru emisiune, ofertele profesionale tentante au început să curgă în direcția tânărului care seamănă izbitor cu Botezatu.

11349888_1100188983330395_1096946030_n.jpg

cada
Cada în care modelul s-a relaxat
Foto Arhivă Personală

"Sosia lui Bote", căci așa a fost supranumit manechinul, a devenit imaginea unei colecții de costume bărbătești lansată de o casă de modă din Marea Britanie și, mai mult, a defilat pentru designeri celebri. Acum, Dumitriu are, în sfârșit, câteva zile libere și a decis să le petreacă pe plaiurile mioritice, la munte. "Sosia lui Bote" s-a relaxat un weekend la un hotel de cinci stele, a făcut băi lungi și a băut șampanie scumpă, doar își permite după ultimele contracte babane. Andrei Dumitriu, a fost la Burlăciță cu Bianca, și este prezentator la "U Nights", la UTV. Pozele sunt făcute la un hotel de lux din Poiană Brașov în Jacuzzi, direct în cameră
 
 
Loading...