Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, concurs care se va desfăşura în perioada 14-18 mai, la Tel Aviv, în Israel, a pregătit un show de excepţie, cu efecte speciale în valoare de 60.000 de euro. Pe scenă vor urca şi doi dansatori musculoşi, unul dintre ei fiind Valentin Cristian Chiş (28 ani), alias Bruce, de la ”Exatlon” 2018.


Valentin Cristian Chiş, care s-a bucurat de popularitate la competiţia ”Exatlon”, filmată anul trecut, în Republica Dominicană, va urca pe scena Eurovision, alături de solista noastră Ester Peony, pe scena Convention Center, din  Tel Aviv. Dansatorul plin de muşchi are o carte de vizită impresionantă: “Mă numesc Valentin Cristian. Sunt dansator profesionist, sper să fie totul bine. Am făcut tir sportiv de performanţă. Am făcut puţin fotbal şi înot, cât să nu mă înec. Mi s-a părut destul de greu. Să vedem cum o să fie, de la televizor pare altfel”, se prezenta Valentin, anul trecut, la intrarea în ”Exatlon”, de unde s-a retras din cauza problemelor medicale.

14_3.jpg

Bruce a tras din greu în Republica Dominicană. S-a retras din competiţie din cauza unor probleme medicale

Chipeşul bărbat se iubeşte de şase ani cu Diana, care i-a dăruit o fetiţă, Anya: “Iubirea mea, eu şi Anya suntem tare mândre de tine şi fiecare victorie a ta îmi aduce lacrimi de fericire”, a fost mesajul transmis de Diana, după victoriile lui “Bruce” de la Exatlon. El a dansat şi în show-uri celebre, precum ”Britain Got Talent”, ”X Factor UK”,  ”Dancing with the star” şi ”X Factor România”. Iar în calitate de coregraf a avut colaborări cu ”Românii au talent”, ”Bravo, România!”, ”Media Music Awards”, ”Romanian Music Awards” sau ”The Next Star”.

Cel de-al doilea dansator al lui Ester Peony e Mircea Vlad. A absolvit Administraţie şi Afaceri şi a practicat fotbal, înot, ciclism şi handbal. A apărut în videoclipurile artiştilor Antonia, Alexandra Stan, Inna, Smiley, Velea, Bănică, Brenciu, Loredana şi Marius Moga şi a  dansat pentru artiştii de talie internaţională Arilena Ara şi Salvatore Genacci. A fost laureat al ”World of Dance România”, ”The Jaters Crew” şi a făcut parte din distribuţia filmului ”High Strung 2”.

Echipa României intră în semifinala din 16 mai, cu numărul 6, cu piesa ”On a Sunday”, compusă de Ester. Show-ul  va fi difuzat, în direct, de TVR1, de la orele 22.00. 

Loading...