Fanii serialului „Vlad”, difuzat de Pro TV, vor face în curând cunoştință cu un nou personaj feminin, cel interpretat de Raluca Aprodu, căci actriţa se alătură echipei de actori! Binecunoscuta actriță interpretează rolul Ivanei, soția unui politician important, iar în curând vom vedea impactul pe care-l va avea întreaga poveste. Click! îţi spune cum a devenit vedetă Raluca Aprodu.


Numele Ralucăi Aprodu (35 de ani) a fost de-a lungul timpului legat de nenumărate proiecte de film, televiziune, dar şi de industria de publicitate. În plus, a apărut de multe ori la braţul unor bărbaţi seducători. Prima ei întâlnire cu camera de filmat a fost la vârsta de 17 ani, iar de atunci a apărut în numeroase filme și seriale TV, printre care „Câini” (2016), “O lună în Thailanda” (2012), ”Contra timp” (2008). În 2005 a jucat în telenola „Păcatele Evei”, însă a făcut roluri importante și în piese de teatru. În prezent o putem vedea la teatru în „Beginners”, „Crima din strada Lourcine”, „Livada de vișini”, „Memoria apei”, „Nebun din dragoste”, „Pădurea spânzuraților”, „Regele Lear”, „Trei surori” sau „UFO”.

Videoclip cu Dan Bordeianu

A urmat Colegiul Național “Mihai Eminescu” și a studiat timp de trei ani la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. A început să lucreze ca fotomodel la 17 ani, când a câștigat castingul pentru o reclamă la o ciocolată de renume. Au urmat apoi numeroase apariții pe coperțile revistelor de modă și a dat curs altor oferte pentru contracte publicitare avantajoase. În februarie 2009 Raluca Aprodu a apărut în videoclipul trupei Spin “Amintirea ta”, alături de actorul Dan Bordeianu.

raluca-aprodu-eugen-istodor.jpg

Raluca Aprodu și actualul iubit, Tudor Istodor,
Raluca Aprodu și actualul iubit, Tudor Istodor, la premiera peliculei "Povestea unui pierde vară" (2018)
foto: Click!

A filmat cu Dan Chişu, s-a iubit cu Andi Vasluianu şi Tudor Istodor

Considerată una dintre cele mai frumoase actriţe de teatru şi televiziune, Raluca Aprodu a avut parteneri cunoscuţi atât în teatru cât şi televiziune, dar mai ales în viaţa particulară.

Cu Dan Chişu a apărut într-o reclamă cunoscută la zahăr, care a făcut deliciul publicului. Raluca Aprodu s-a iubit cu actorul Andi Vasluianu, de care s-a despărţit în 2012, însă de o bună  bucată de timp are o altă relaţie serioasă. Se iubeşte cu Tudor Istodor, fiul celebrilor Maia Morgestern şi Claudiu Istodor. Cei doi sunt nedespăţiţi şi le stă foarte bine împreună.

raluca-aprodu-andi-vasluianu.jpg

Raluca Aprodu și Andi Vasluianu
Raluca Aprodu și Andi Vasluianu, formau un cuplu frumos
foto: Adevărul

Raluca Aprodu a prezentat Ninja Warrior!

Unul dintre proiectele importante ale actriţei a fost emisiunea de televiziune “Ninja Warrior”, difuzată în 2018, de Pro TV. Raluca Aprodu i-a avut parteneri de prezentare pe Costi Mocanu şi pe Daniel Niţoiu.

Ce spune Raluca Aprodu despre serialul „Vlad”

„Pentru mine această experiență înseamnă, în primul rând, reîntâlnirea cu oameni dragi. Pe Adrian Nartea îl știu de aproape 17 ani. Am crescut cumva împreună în breasla aceasta. Pe Adrian Silisteanu și pe Jesus del Cerro îi știu de când aveam 22 de ani. În prima zi în care am ajuns pe platoul de filmare «VLAD» mi-am dat seama că lucrasem, la un moment dat, cu fiecare persoană din echipă. De exemplu cu Maria, make-up artistul, am lucrat la primul meu film, la 21 de ani. Am stat aproape 3 săptămâni împreună, în Bosnia. Deci pentru mine, să fiu alături de ei, a fost cel mai natural lucru”, a povestit Raluca Aprodu, care de săptămâna viitoare se alătură poveştii.

Citește și:

VIDEO Cine e Raluca Aprodu, gazda feminină de la „Ninja Warrior România”

«Nora» Maiei Morgenstern joacă în serialul «Vlad». Ce rol are frumoasa Raluca Aprodu

 
 
Loading...