A fost sărbătoare mare în sânul familiei Roman. Izabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, a împlinit cinci anișori, așa că micuța a primit cadou o petrecere ca-n povești, organizată la un loc de joacă cunoscut din Capitală.


Oana și Marius Elisei au avut grijă ca micuței să nu-i lipsească nimic. Au adus zâne, prințese și un tort uriaș, pentru a o sărbători cum se cuvine pe fiica lor. De la petrecere nu puteau să lipsească Mioara Roman, bunica Izabelei, dar și soții Deea și Dinu Maxer, împreună cu fiul lor, Andreas.

Când s-a trecut însă la declarații, spiritele s-au încins, iar Oana Roman și Marius Elisei s-au contrat mai abitir ca niciodată.

fetita-oana-roman-zi-de-nastere_2.jpg

oana roman
Micuta Isabela, imbracata ca o printesa
foto: Alina Erimia

”I-am promis Izabelei că nu o las singură. Așa că dacă Oana nu mai poate face copii, îi fac cu altcineva”. Cuvintele soțului nu i-au picat deloc bine Oanei, care a încercat să-i taie acestuia avântul de mare cuceritor. ”Eu aș dori o mamă purtătoare, dar legea din România nu ne dă voie. De la ultima operație eu nu mai pot face copii”.

fetita-oana-roman-zi-de-nastere_4.jpg

oana roman
Soţii Maxer nu au lipsit de la petrecerea fiicei Oanei Roman
foto: Alina Erimia

Oana Roman a avut o naștere cu probleme. Fiica fostului premier Petre Roman a fost pe punctul să-și piardă viața în urma unei operații survenite din cauza complicațiilor avute la naștere. 

 

 

Loading...