„Zâna” a atras toate privirile, în ediția de luni (20 martie), la „Uite cine dansează”. Andreea Marin (41 de ani) a optat pentru o ținută care i-a evidențiat decolteul. Jurata a purtat o rochie verde, căzută pe unul din umeri. S-a văzut cu ochiul liber că vedeta nu a purtat sutien, iar colegii de platou nu s-au putut abține din a-i face constant complimente.


Andreea Marina a fost o apariție răvășitoare, luni seară, la emisiunea „Uite cine dansează”. Rochia aleasă pentru această ediție i-a pus în evidență silueta. „Vedeta” acestui look a fost, fără doar și poate, decolteul. Ținuta Andreei Marin, semnată de Cristina Săvulescu, a făcut-o geloasă chiar și de Mihaela Rădulescu, eterna ei „rivală”. 

andreea_marin_2.jpg

andreea marin decolteu emisiune redulescu
Andreea Marin a fost o apariție veritabilă
Foto: Arhiva personală
 

 

Superba ținută a fost accesorizată cu o serie de piese unicat, care au făcut întreg outfit-ul să pară „rupt” din filmele cu elfi și zâne. Apariția Andreei Marin nu i-a lăsat indiferenți pe colegii de platou. Cabral a complimentat-o constant, iar bruneta a simțit nevoia să-i întoarcă cuvintele frumoase. Ca să marcheze momentul cu o glumă, Mihaela Rădulescu a vrut să facă pe geloasa: „Andreea, știam eu că numai pe Cabral îl iubești!”.

„Sunt foarte fericită azi, Mihaela! Și nu cred că cineva o să mă facă să îmi schimb starea”, i-a răspuns Andreea Marin Rădulească. 

andreea_marin_3.jpg

andreea marin decolteu emisiune redulescu
Andreea a ales culoarea-vedetă a anului - verdele smarlad
Foto: Arhiva personală

17390773_1614427425251518_7028363703708490663_o.jpg

andreea marin decolteu emisiune redulescu
Andreea Marina a ales bijuterii inedite, Gucci și Tria Alfa, pentru a completa ținuta
Foto: Arhiva personală
Loading...