A trecut prin momente dramatice la nașterea micuței Maysa, dar acum Deea Maxer este cea mai fericită mămică! Și-a revenit complet după nașterea cu probleme și ieri seară a fost serbată ca o regină de familie și de prieteniii apropiați căci a împlinit 30 de ani.


Deea și Dinu au pus la cale o petrecere fabuloasă la Zocalo Ballroom cu muzică și voie bună, iar aniversata a fost răsfățată de toată lumea, ea petrecându-și mai toată ziua la salon. De la petrecere nu au lipsit Oana Lis, Adriana Bahmuțeanu, Claudia Ghițulescu, iar Florin Grigore i-a înveselit pe sărbătoriți.

oana_liss.jpg

Oana Lis i-a fost alături Deei de ziua ei
Foto Instagram

Momentul culminant al serii a fost tortul de trei etaje pe care trona mare numele sărbătoritei, moment în care Dinu Maxer a luat microfonul și i-a cântat soției sale «La mulți ani!».
După ce au început anul cu stângul căci cei doi copii ai cuplului au fost bolnavi de varicelă, Deea și Dinu o țin de acum tot într-o petrecere. După ziua Deei, va urma cea a micuțului Andreas, care va împlini curând 10 anișori, după care aceștia se pregătesc de botezul Maysei, programat pe 4 aprilie.

Deea Maxer, tort cu trei etaje

deea-maxer.jpg

Deea Maxer, tort cu trei etaje
Foto Instagram

„O minunată poveste e viața mea. Poveste aia cu oameni buni alături, iubire, apreciere și fericire. Sunt o norocoasă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce îmi oferă, sper să fiu demnă de tot ce primesc. Petrecerea a fost incredibilă”, a scris ea pe Instagram.

 
 
Loading...