Coronavirusul amână și botezul fetiței Maxerilor. Deea și Dinu Maxer au luat decizia să anuleze petrecerea de botez a fiicel lor, Maysa, programată pentru data de 4 aprile.


Deea și Dinu s-au speriat de proporțiile pe care le-a luat epidemia de coronavirus și în țara noastră, așa că micuța vă fi botezată la o dată pe care o vor restabili.
Botezul fetiței noastre se amână având în vedere noile hotărâri cu privire la virusul COVID 19. Nu dorim să punem pe nimeni în pericol, așadar cosiderăm că botezul Maisey mai poate aștepta. Suntem siguri că înțelegeți situația și că ne veți fi alături în momentul în care apele se așază și nu vom mai fi în pericol de îmbolnăvire”, a anunțat mămică Deea Maxer. Date fiind evenimentele în curs, soții Maxer nu s-au decis încă la ce data va fi reprogramat evenimentul la care erau invitate peste 150 de persoane.” Încă nu avem o dată de reprogramare a acestui eveniment pentru că nu știm cât se va prelungi pandemia. Sper să trecem cu bine cu toții peste această încercare”, a adăugat Deea Maxer. Botezul Maysei, fiica Deei și a lui Dinu Maxer at fi trebuit să aibă loc în 4 aprilie, când micuța at fi împlinit 5 luni și jumătate.

Deea și Dinu Maxer pregătiseră și meniu de post

Localul exclusivist unde au anunțat că fac botezul micuței Maysa Maria le puseseră la dispoziție invitaților și meniuri de post, întrucât ne aflăm deja în Postul Paștelui.

Potrivit organizatorilor, atunci când confirmă participarea, invitaţii sunt întrebaţi pentru ce tip de meniu optează. Surse din anturajul soţilor Maxer au declarat pentru Click! circa 150 de invitaţi âși anunțaseră prezența, iar pe scenă erau așteptați să cânte Anca Neacşu (ex ASIA), soliştii de muzică populară Florin Grigore şi Silvana Râciu, dar şi cântăreţi de manele şi artişti străini din Columbia şi Iordania.

 
 
Loading...