I se mai zice şi solista-cameleon. Îşi schimbă atât culoarea părului, ba roz bonbon, ba albastră, ba verde, cât şi accesoriile.


Nonconformistă, de fel, Deliei  (33 de ani) nu i-a plăcut niciodată să iasă în lume sau pe scenă cu haine sau cu accesorii, pe care le găseşti la tot pasul. Astfel că îşi cumpără cele mai trăsnite modele, din magazinele din străinătate sau de pe internet, deci slabe şanse să daţi nas în nas cu ea prin Unirea, Obor sau mall.

Dacă la Premiile de la Sibiu, gală desfăşurată săptămâna trecută, când a fost desemnată Regina Premiilor (n.r.- a primit şapte trofee), ea şi-a şocat fanii cu o ţinută şi cu o cresstă de indian, cu zeci de pene colorate, zilele trecute  cântăreaţa de top s-a pozat cu o altă ciudăţenie pe cap.

Este vorba despre o şapcă cu creastă, care ne aminteşte de coifurile purtate de spartani în luptă, achiziţie făcută de pe site-ul firmei kokon to zai, cu 168 de dolari. Vedeta mai are însă acasă o adevărată colecţie de pălării, pe care susţine că le-a luat de prin vacanţele exotice, uneori chiar şi de la localnicii celor mai îndepărtate colţuri ale lumii, acolo unde îi place să se relaxeze alături de soţul ei, Răzvan Munteanu, care îi este şi impresar.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: