Relaxarea restricțiilor odată cu ieșirea din starea de urgență și intrarea în starea de alertă a fost așteptată cu nerăbdare și de vedete. În primul weekend de libertatea, mai multe celebrități autohtone au simțit nevoia să se reconecteze cu natura. Iată pe unde au evadat!


Delia (38 de ani) s-a și grăbit să dea o fugă la munte, pe 15 mai, împreună cu soțul, Răzvan Munteanu, și cu sora ei, Oana Matache.

Celebra jurată de la "iUmor" (Antena 1) a cules flori, a alergat, a respirat aer curat și s-a cățărat pe stânci. Ruptă de oboseală, sora Deliei a adormit pe bancheta din spate a mașinii, la întoarcerea spre casă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia) on

delia_2_1.jpg

Delia și Răzvan au fost în drumeție

Mihai Morar: ”Mi-a lipsit enorm rutina parcului"

Și Mihai Morar (38 de ani), vedeta Antena Stars, a așteptat cu nerăbdare să revină la exercițiile fizice în aer liber. El și-a postat pe conturile sociale o poză cu gemenele lui, Mara și Cezara, în vârstă de 11 ani, la plimbare cu bicicletele, dar și o alta, din Herăstrău: ”Mi-a lipsit enorm rutina parcului, dar în cele 2 luni de carantină, în care am alergat peste 150 km pe bandă, am putut să o depășesc mental doar cu gândul ăsta: în ziua în care mă voi întoarce în Herăstrău îi voi da tot ce am eu mai bun. Azi (n.r.-15 mai), după redeschiderea parcului, am alergat cel mai rapid kilometru al meu în aer liber: 4 minute, 16 secunde. Și, tot azi, am avut cel mai bun timp pe distanța de 5 km”.

cristi-borcea-milan-valentina-pelinel.png

Cristi Borcea, Valentina Pelinel și fiul lor, Milan
foto: Instagram

Cristi Borcea (50 de ani), Valentina Pelinel (39 de ani) și fiul lor, Milan (4 ani), s-au relaxat și ei în natură, profitând de relaxarea restricțiilor impuse de autorități. Valentina a pus o poză pe Instagram, în care apare pe malul unui lac, alături de soțul ei, care ține în mână un minciog de pescuit.

Citește și:

Petrecere cu sute de oameni în Herăstrău aseară! Aglomerație mare și terase care par a fi deschise VIDEO

Nelu Tătaru, îngrijorat după primele zile de relaxare: "Se poate reintroduce starea de urgență!"

 

 
 
Loading...