Delia Matache (37 de ani) este una dintre cele mai apreciate vedete din industria muzicală autohtonă. Are concerte peste tot în ţară, dar şi în Capitală, face parte din juriul a doua emisiunii difuzate de postul Antena 1, dar cu toate acestea, îşi găseşte timp pentru a se relaxa. Cântăreaţa a fost surprinsă de către fotoreporterii Click! plimbându-se alături de soţul său! Nu într-o escapdă romantică spre un restaurant de fiţe, ci îmbrăcaţi sport, pedalând de zor în zona Floreasca.


Delia Matache, în vârstă de 37 de ani, este cu siguranţă una dintre cele mai apreciate voci din România datorită versalităţii sale, dar şi a timbrului imposibil de confundat. Între spectacole prin ţară, filmări pentru două emisiuni difuzate de către Antena 1, Delia găseşte timpul necesar pentru a se relaxa şi a lăsa la o parte grijile cotidiene.

delia-si-sotul

delia si sotul
Delia şi Răzvan au fost surprinşi la plimbare, pe bicicletă, prin Bucureşti
Foto:Blitz

Atunci când nu pleacă în vacanţe exotice, departe de plaiul natal, Delia şi soţul său, Răzvan Munteanu, se echipează în haine sport şi pedalează pe bulevardele din Bucureşti.

delia-pe-bicicleta

delia si razvan munteanu
Echipaţi corespunzător, cuplul s-a plimbat în zona Floreasca
Foto:Blitz

Aşa au fost surprinşi de fotoreporterii Click! Cu un echipament adecvat, în culori aprinse şi o şapcă pe cap pentru a se feri de razele soarelui, Delia a pedalat fericită alături de Răzvan, care nu a scăpat-o din ochi o secundă, ştiind că traficul din Capitală nu este unul tocmai liniştit. Bicicletele avute de cei doi sunt unele profesionale, iar preţul lor nu este deloc unul de neglijat. 

Delia şi Răzvan, vacanţe exotice la mii de kilometri de casă 

vacante-delia

vacanta delia
Delia pozează în ipostaze provocatoare în vacanţă
Foto:Arhivă personală

Se pare că Delia şi Răzvan preferă odihna activă, nu lenevitul în comoditatea locuinţei personale aflate undeva în carierul Pipera,iar tocmai pasiunea pentru sport o ajută pe solistă să îşi păstreze formele de invidiat, pe care le expune mândră pe pagina personală de Instagram. Pe lângă înclinaţia spre exerciţii fizice, cuplul este interesat şi de călătorii, iar Delia şi-a deschis un nou cont pe o reţea de socilizare în cadrul căruia încarcă doar fotografii din timpul vacanţelor pe care le petrece la mii de kilometri de casă. 

 
 
Loading...