De-a lungul timpului, Delia a fost întrebată dacă își dorește să devină mamă sau nu. Iată că mama ei, Gina Matache, a oferit câteva declarații prin care a încercat să explice acest aspect.


În cadrul unui interviu la tv, Gina Matache a avut numai cuvinte de laudă pentru fiica ei cea mare, pe care a descris-o ca fiind o femeie extrem de rațională și puternică, care întotdeauna s-a concentrat pe muncă și pe succes, indiferent de obstacolele pe care le-a întâmpinat.  

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum.”, a spus Gina Matache, potrvit antenastars.ro

Mai mult de atât, mama artistei a oferit amănunte și din căsnicia Deliei cu Răzvan Munteanu, iar despre soțul artistei a avut numai cuvinte de laudă: „Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstuos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin.”, a mai spus mama artistei.

Își dorește Delia copii?

„Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă.”, a mai spus mama Deliei.

 

 
 
Loading...