Pasiunea Deliei pentru vacanţe este arhicunoscută. Artista fuge din ţară ori de câte ori are ocazia, iar în aceste zile se află în Maldive, destinaţie pe care a mai bifat-o şi în trecut de câteva ori. Plajele cu nisip fin şi alb şi apa de o culoare ireală contribuie la starea de bine a vedetei, dar stârneşte invidia unor fani, care i-au lăsat comentarii de-a dreptul acide solistei. Reacţia Deliei a venit prompt. Deranjată de acuzaţii, artista a subliniat că toate escapadele ei vin ca o recompensă după concertele maraton şi filmările lungi pe care le are în mod constant.


Nu toţi fanii Deliei sunt încântaţi de imaginile pe care artista le publică din vacanţele ei. Escapada exotică din Maldive a făcut-o pe o tânără să-i repoşeze solistei că stă numai prin concedii de lux şi că ar trebui să se mai gândească şi la cei nevoiaşi. În timp ce unii fani ai cântăreţei şi-au "clătit' ochii cu peisajele exotice din faţa computerelor, alţii au răbufnit şi au lansat critici aspre când au cântărit că artista noastră stă ân vacanţe lungi şi dese.

comentariu_fan_delia.jpg

comentariu fan delia
Delia s-a supărat rău pe tânăra care i-a spus că stă prin vacanţe
foto: captură Instagram

"Daa...ce frumos să ai 7 vacanţe pe an, să faci aroganţe să nu ştii, câţi bani ai. Păcat că nu ai cui să-i povesteşti ce ai văzut şi pe unde ai fost... şi la vârsta asta mai greu să te apuci. Mă întreb dacă ai donat şi ajutat vreodată pe cineva... un orfelinat, o maternitate, un spital. Nu prea vă interesează decât de concediu şi aroganţe", i-a reproşat tânăra.

delia.jpg

delia reactie
Răspunsul vedetei a venit imediat
foto: captură Instagram

Delia a pus-o imediat la punct pe cea care a îndrăznit să-i strice vacanţa. "Donaţiile nu se fac publice mereu. Ai stat tu aşa şi te-ai gândit că ceva sigur nu fac bine, undeva greşesc eu ceva... ca e prea bine să fie bine. Ei bine, află că fac. De mult timp. Şi pentru foarte multă lume. Altă întrebare? Pe asta cu «să n-ai cui să-i povesteşti» n-o înţeleg. Gen... n-am prieteni şi familie? Doar pentru faptul că mi-am permis luxul de a nu face copil? Şi de unde ideea asta imbecilă că la 36 e greu să «te apuci»? De unde le scoateţi? Abia aştept să-mi plimb copilul prin lume. Stai să vezi atunci plecări. Pentru mine nu e «vacanţă». E o dorinţă de cunoaştere şi sete de aventură. Şi plăcere. Multă. Muncesc şi mă răsplătesc. Amin!", au fost cuvintele Deliei.

       

loading...
Loading...