A avut o super idee de concert în pandemie, care respectă regulile de distanțare socială, a muncit și l-a pregătit în cele mai mici detalii, a scos bilete la vânzare, dar iată că autoritățile i-au dat peste cap toate planurile. Legea interzice, pe perioada stării de alertă, orice tip de eveniment. Astfel, resemnată, Delia a anunțat azi că va amâna grandiosul spectacol pentru o dată încă nestabilită.


„Conform noilor reglementări aprobate de Parlament în cursul zilei de miercuri, 20 mai 2020, ce prevăd interzicerea evenimentelor de tip drive-in, suntem nevoiți să amânăm evenimentul „Delia Drive-In” din ‪data de 31 mai 2020 la o data pe care o vom stabili ulterior în funcție de cum va fi posibil din punct de vedere legal. Speranța noastră este ca relaxarea măsurilor să se întâmple începând cu ‪1 iunie, așa cum au anunțat guvernanții în ultimele zile. Echipa lucrează în continuare la acest proiect și facem tot posibilul să oferim publicului o experiență inedită”, a anunțat artista.

Delia amână concertul drive-in de la Romexpo. Ce se va întâmpla cu biletele vândute

Spectacolul ar fi foste unul live, cu o durată de 60-70 de minute, pe care publicul îl urmărea din mașinile personale, parcate în fața scenei. Biletele au fost scoase la vânzare pe 11 mai și au prețuri cuprinse între 290 și 990 de lei per mașină, în funcție de poziția față de scenă și de facilitățile oferite. Toate biletele achiziționate până acum rămân valabile pentru noua dată a evenimentului care va fi comunicată de îndată ce va exista un cadru legal de desfășurare. „În cazul în care nu credeți că puteți participa la acest eveniment, puteți intra pe iabilet.ro/retur pentru a returna biletele. Puteți alege să primiți contravaloarea biletelor sub formă de voucher valabil pe platforma de bilete, sau restituirea sumelor în contul din care s-a făcut plata”, anunță organizatorii.

Loading...