Răsturnare de situaţie în Cipru, în tabăra concurenţilor de la “Ferma vedetelor”. Taman când au început să se gospodărească mai bine, fermierii au avut parte de doi noi musafiri, veniţi şi ei să se bată pentru premiul de 50.000 de euro. Aceştia sunt Denis Ştefan şi Roxana Nemeş.


Plecaţi la drum încă din 18 ianuarie, concurenţii reality-show-ului de la PRO TV au filmat deja în avans mai multe ediţii, aşa că în momentul de faţă există şi eliminări secrete, dar şi intruşi-surpriză. Ştim sigur că au plecat acasă afacerista Anda Ghiţă şi solistul Viorel Şipoş, dar se pare că în curând o vom vedea la TV cum îşi face bagajele şi pe solista de muzică populară Saveta Bogdan (70 de ani).

14-vedete-poze.jpg

Saveta Bogdan s-a dat de gol că a plecat de la “Fermă”, pozându-se şi cu nou-venitul Denis Ştefan, şi cu prezentatoarea Iulia Vântur

Aceasta s-a dat singură de gol, dezvăluind, pe pagina personală de Facebook, două ştiri deodată: prima că a părăsit şi ea concursul, din moment ce a avut acces la telefon şi la Internet, pozându-se pe plajă alături de Iulia Vântur, iar cea de-a doua că la “Fermă” va intra actorul Denis Ştefan (39 de ani). Acesta apare într-o fotografie cu solista, purtând la gât săculeţul pe care îl au toate vedetele din concurs şi în care este montată lavaliera.

După perioada în care a jucat în telenovele precum “Inimă de ţigan” (2007), “Regina” (2008), “Aniela” (2009), Denis Ştefan s-a axat pe dresajul hipic, marea lui pasiune, dar şi pe familie. El le-a lăsat acasă, la Bucureşti, pe soţia lui, Cristina Ştefan, bebeluşă la “Cronica Cârcotaşilor”, dar şi pe micuţa lor fiică, Delia Maria (2 ani).

Click! a aflat că la “Fermă” o vom vedea curând şi pe sexoasa solistă Roxana Nemeş (26 de ani), cea care acum un an s-a despărţit de impresarul Radu Groza, după o relaţie de şase ani. Ea şi Denis Ştefan vor fi introduşi în tabără după modelul de anul trecut, când intruşi au fost Roxana Ionescu şi Lucian Viziru.

 

Mama lui AMI se topeşte de dorul fiicei

14-vedete-foto-4-2-col-caseta.jpg

AMI are o relaţie minunată cu părinţii ei

Fiica ei e de peste o lună şi jumătate la “Ferma vedetelor”, iar Sorina Moldovan, mama lui AMI (Andreea Moldovan), se topeşte de dor. „Mă gândesc în permanenţă la ea, mi se pare neobişnuit să nu ne auzim măcar. Tot aştept să sune telefonul sau mă trezesc că vreau să sun să o aud, să ştiu că e bine, că a mâncat. Sunt convinsă că se descurcă, cel puţin din punct de vedere al implicării în treburile casei, dar şi la gătit. A stat în copilărie la casa bunicilor, aşa că nu îi e greu nici cu munca la animale. Îmi doresc să reziste cât mai mult în competiţie, pentru că e luptătoare, puternică şi harnică. Cred că cel mai mult îi lipsesc telefonul, internetul şi persoanele dragi”, ne-a spus mama solistei.

 

 
 
Loading...