Denisa Tănase este una dintre vedetele care participă la emisiuniea "Şerifi de România", de la Antena 1. Jumătatea trupei Bambi a trecut prin clipe grele la filmările show-ului, iar asta s-a văzut imediat.


După doar o săptămână de antrenamente dure şi misiuni dificile pentru emisiunea "Şerifi de România", Denisa Tănase a ajuns cu picioarele distruse, pline de bube şi zgârieturi. Cântăreaţa a publicat, pe contul său de Facebook, o fotografie cu rănile sale. 

denisa_tanase_picioare.jpg

Aşa arătau picioarele Denisei după o săptămână de antrenament la "Şerifi de România"
Foto: Arhiva personală

"Ce înseamnă Şerifi de România?  Aş spune că NU este un show de televiziune! Este mai mult de atât: e realitate, aventură, luptă, adrenalină, presiune.
Aşa au arătat picioarele mele după doar o săptămână de antrenamente şi misiuni. Si asta a fost doar începutul....", a scris Denisa pe site-ul de socializare. 

Prietenii ei virtuali s-au arătat şocaţi de juliturile Denisei. Însă artista i-a liniştit că nu e atât de rău şi că, în plus, experienţa a fost una foarte frumoasă, care compensează rănile. 

"Când eram mici şi ne căţăram în copaci sau ne plimbam cu rolele şi ne juleam nu mai luam totul aşa în tragic. Când faci sport, te mai şi accidentezi. Experienţa a fost superbă şi foarte intensă! Şi nu s-a limitat la accidentări", a mai scris Denisa. 

Raluca a făcut entorsă

14-vedasdasdete-bambina-3.jpg

Denisa
Denisa şi-a consolat sora când aceasta şi-a luxat piciorul

Nici sora Denisei, Raluca, nu a scăpat de accidentări. Blonda a făcut o entorsă serioasă şi a fost dusă la spital cu ambulanţ :“M-am lovit la picior, nu am ştiut că este atât de grav până a doua zi dimineaţa, când m-am trezit cu piciorul umflat şi cu dureri. După o «plimbare» cu Ambulanţa şi vizita la doctorul ortoped, am aflat că era o entorsă destul de serioasă”, a povestit Raluca. 

 

 
 
Loading...