De ceva vreme, au apărut tot feluri de zvonuri, neconfirmate până acum, despre starea de sănătate a Denisei Manelista. S-a spus că ar suferi de ciroză hepatică, de cancer la plămâni sau la ficat, dar de niciunde nu a venit nimic oficial. Vineri, 5 mai, Denisa Răducu, a oferit primele informații.


Aceasta a intrat prin telefon la "Acces Direct", unde a lăsat să se înțeleagă că urmează tratamente și că se simte mai bine, că are probleme la ficat, dar că este optimistă că le va rezolva și că va trece cu bine peste acest mare obstacol din viața sa. La doar 27 de ani, îndrăgita manelistă a fost nevoită să ia o pauză de la cariera muzicală pentru a se ocupa de cel mai de preț bun al său, sănătatea.

"Am văzut totul. Am crezut că dacă nu o să mă implic foarte mult o să se oprească totul. Am văzut câtă lume mă iubește, am primit mii de mesaje. În niciun caz nu e cum s-a speculat în presă. Nu am murit, nu sunt nici pe moarte. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, că am fost la Viena, dar nu m-au gonit acasă, așa cum s-a scris, că nu ar mai avea ce să-mi facă. Analizele îmi ies din ce în ce mai bine și eu sunt foarte optimistă.

Nu am nicio legătură cu boala Ilenei Ciuculete. Are legătură cu ficatul, dar nu cu Ileana Ciuculete. În niciun caz nu am aceeași boală. E adevărat că fac un tratament naturist", a declarat Denisa pentru "Acces Dircet", pentru ca mai târziu, în decursul aceleiași zile, să revină cu un mesaj și pentru cei de la "Agenția Vip", în care le-a mulțumit fanilor și le-a promis acestora că nu se dă bătută și că luptă cu toate armele pentru a-și recăpăta vechea viață.

 

Loading...