A murit în floarea vârstei, la doar 27 de ani, lăsând în urmă multă durere în inimile celor dragi, dar şi în rândul fanilor, care o iubeau nespus. Azi, 13 decembrie, Denisa Răducu ar fi trebuit să sufle în lumânările tortului aniversar, însă nu a avut parte decât de candele, la mormânt.


A trecut în nefiinţă pe 23 iulie 2017, însă pagina ei de Facebook este în continuare “vie”, datorită fanilor care pun zilnic acolo melodii și mesaje. “Azi trebuia să primești mii de mesaje frumoase, sute de trandafiri și cadouri dar... Ai ales să pleci în lumea celor drepți și să le cânți îngerilor! Sperăm că de acolo, de sus, citești ceea ce noi, care te-am îndrăgit și apreciat, îți tastăm zilnic, aici, pe singura ta pagină oficială, unde tu rupeai din puținul tău timp liber să vorbești cu noi! Azi era ZIUA TA!”, este mesajul emoționant de pe Facebook, însoțit de un colaj cu melodii și fotografii.

Nici colegii de breaslă n-au uitat-o pe Denisa Răducu, cea cunoscută sub numele de scenă Denisa Manelista. Aflată în luna de miere, tocmai in Thailanda, alături de soțul ei, Culiță Sterp, cântăreața de muzică populară şi de petrecere Carmen de la Sălciua a ținut să transmită un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a regretatei artiste. “Ar fi fost ziua ta şi îți spuneam <La mulți ani>, însă Dumnezeu ți-a dăruit şansa să cânți îngerilor ...însă toți cei care te-au iubit îți simt prezența prin cântecele şi colinzile cu care ai încălzit sufletele atâtor români! Condoleanțe familiei! Îmi imaginez cât de greu trebuie să fie pentru un părinte, un frate, o soră să privească doar nişte filmulețe şi nişte fotografii", a scris Carmen pe un site de socializare, unde a postat si o piesa de-a Denisei, "Noaptea asta de Crăciun" pe care regretata artistă o cânta în colaborare cu unchiul ei, Florin Pește.

De cealaltă parte, și familia artistei a marcat momentul de azi, împărțind pachete de mâncare pentru sufletul Denisei. Contactat de Click!, unchiul Denisei, Neluț Pește, ne-a mărturisit că indiferent de ce s-a întâmplat, familia nepoatei sale o să îi aniverseze Denisei ziua de naștere, așa cu, făceau în fiecare an. Nu ca până acum, cu o petrecere, ci cu o pomană pentru sufletul ei. “E o durere imensă acolo, în casa lor. Este o stare ciudată! Mama Denisei suferă foarte mult. Am văzut pe pagina de Facebook o conversație a fanilor Denisei, care se organizau să vină la mormânt la ea. De Florin, bărbatul cu care Denisa a fost împreună doi ani, nu mai știu nimic, doar că este în Spania și atât. Și el a suferit mult”, a declarat, pentru Click!, Neluț Pește.

denisa-89415121515.jpg

denisa, deces, artista, cantareata, scrisori, stanca
Denisa Răducu

Geta Dovleac, mama Denisei Răducu, plânge neîncetat de când soarta a lovit-o atât de crunt. “Eu sunt cea mai terminată femeie din lume! Merg de cinci-șase ori pe zi la cimitir și îi fac curățenie, vorbesc cu ea, i-am dus la cavou doar lumânări pe baterii, să ardă mereu, chiar și atunci când plouă sau bate vântul. Eu încă îmi aștept fetița să vină din turneu din America. Îmi este din ce în ce mai greu. Nu pot să dorm nopțile, iau somnifere și calmante. O visez cum îmi cere mâncare, îmi cere rochii fel de fel, am visat-o și la spital și îmi spunea <Mamă, nu mă mai doare nimic>. Am și tabloul cu ea în fața patului meu, mă trezesc dimineața o pup, seara înainte de culcare o pup, ziua când intru în casă de la muncă o pup”, ne povestea biata femeie în urmă cu o lună.

d23-neata-foto-2-2col-11cm.jpg

foto
Mama Denisei suferă cumplit
Foto: Click!

Denisa Răducu, cunoscută drept Denisa Manelista, a murit anul acesta, pe 23 iulie, la numai 27 de ani, răpusă de un cancer hepatic. A fost înmormântată în satul natal, Ştefăneşti, Vâlcea.

plantum.ro

Loading...