Nicoleta Negură, creatoarea de modă care îmbracă vedete precum Simona Patruleasa, Diana Dumitrescu sau Roxana Nemeș, a lansat recent o nouă colecție dedicată mireselor și a realizat o ședință foto cam "periculoasă".


Îmbrăcate în rochii de mirese superbe, manechinele au fost cocoțate pe fațada unui hotel din Suceava, la o distanță de peste 50 de metri de sol, și au fost fotografiate. Dacă unele au fost super curajoase, altele au avut nevoie de încurajare din partea echipei, de pe margine.

rochii-mirese.jpg

Colecția de rochii se numește "Corona"

"Nu am avut timp să simțim criza, lucrăm rochii la comandă, personalizate, unicat, ceea ce implică ore de muncă și timp. O parte dintre nunți s-au reprogramat pe anul viitor, ceea ce înseamnă că o să avem un an 2021 plin. Am lucrat la noua noastră colecție cu mare drag, ea poartă numele, <<Corona>>, ca să fim în trend! Colecția cuprinde 12 rochii de mireasă, toate fiind lucrate din dantelă, mătase și tull franțuzesc. Aplicațiile sunt lucrate și cusute manual, la unele s-a lucrat și 30 de zile. Ședința foto a fost realizată la hotelul lui Ștefan Mandachi și ne-a dat mari emoții. Fetele au avut emoții, dar s-au descurcat", ne-a spus Nicoleta Negură.

nicoleta-negura.jpg

Designerul Nicoleta Negură
 
 
Loading...