Devoratoarea de fotbalişti s-a aşezat la casa ei, în Germania, unde s-a logodit cu fostul jurnalist Eduard Neagu. De la mii de kilometri depărtare, Ioana Popescu trimite acum săgeți otrăvite în direcția Iuliei Albu, cea care a introdus la noi moda animalelor de companie nonconformiste. ”Asta e la modă acum”, îi transmite Ioana Iuliei.


Devenită celebră în urma dezvăluirilor picante din propriul dormitor, Ioana Popescu s-a mutat la Frankfurt, alături de logodnicul ei, Eduard Neagu. Bruneta are în plan să deschidă un restaurant cu specific românesc, în care să-și impresioneze clienții cu prezentări de modă provocatoare, păsări exotice și muzică orientală.

Până atunci însă, Ioana îi lansează o provocare Iuliei Albu, vedeta care a introdus la noi moda găinii ca animal de companie. ”Iulia Albu, acum la modă este bufniţa Owls, nu găina care miroase urât”, a scris jurnalista pe contul personal de Facebook în dreptul unei imagini în care apare cu o bufniță în mână.

ioana popescu.jpg

ioana popescu
Ioana Popescu, alături de noul ei animal de companie
foto: arhiva personală

 

„Îmi merge foarte bine în Frankfurt, m-am logodit, am o familie fericită şi unită, iar mascota mea şi a logodnicului meu este iubită de toţi cei cu care interacţionează. Merg cu ea peste tot, este cuminte, stă pe umăr, nu face gălăgie, nu miroase urât. Mergem la shopping, la evenimente. Cât de curând când ne vom deschide restaurantul cu specific românesc în inima oraşului Frankfurt, bufniţa va fi star printre clienţi într-o prezentare de modă. Nu mi-aş lua o găină în viaţa mea, bufniţa este o pasăre exotică civilizată”, a declarat Ioana Popescu în exclusivitate pentru Click!

iulia_albu_gaina_1.jpg

iulia albu
Iulia Albu a fost surprinsă prima oară cu găina în ianuarie 2013
foto: arhivă Click!

 

Cunoscută drept ”devoratoarea de fotbaliști”, Ioana Popescu a făcut în urmă cu mai mulți ani topul performanțelor fotbaliștilor care i-au trecut prin așternut.

 
 
Loading...