Eveniment cu dublă semnificaţie pentru Diana Bart! Prezentatoarea Prima Tv şi-a creştinat, duminică, fetiţa în vârstă de aproape patru luni şi s-a căsătorit religios cu Mihai Dumitrescu, bărbatul căruia i-a spus "da" în faţa ofiţerului Stării Civile în această primăvară. Vedeta a ales o rochie asimetrică, scurtă în partea din faţă, dar lungă în spate, care a încurcat-o teribil la dansul de deschidere.


Prezentatoarea emisiunii „Focus Magazin” de la Prima TV a făcut pasul cel mare. După mai multe amânări, vedeta s-a căsătorit duminică (17 septembrie) cu iubitul ei, Mihai Dumitrescu. Petrecerea a avut loc la Clubul Diplomaţilor în prezenţa a 300 de invitaţi. Părinţi spirituali au fost Anca Serea şi soţul ei, Adi Sînă. Înainte de a ajunge la restaurant, bruneta a mai avut emoţii şi la slujba de creştinare a fetiţei sale, micuţa Maira.

diana_si_nasii.jpg

diana bart mihai dumitrescu anca serea adi sina botez maira
Diana şi-a botezat şi fetiţa în aceeaşi zi
Foto: arhivă personală

În această primăvară, Diana Bart (36 de ani) s-a cununat civil în cadru restrâns, dar a recuperat acum, invitând la eveniment 300 de persoane. Deschiderea serii de dans a aparţinut mirilor, dar din cauza rochiei coregrafia nu a ieşit aşa cum ar fi trebuit. De altfel, mireasa s-a scuzat pentru că nu a putut să execute toţi paşii, dar a promis un al doilea moment perfect. "Rochia nu mi-a permis şi am stricat dansul! O să-l facem mai târziu încă o dată", a spus Diana Bart la finalul dansului.

 

 

Loading...