Prezentatoarea emisiunii Click!, Diana Bart, se mărită. Vedeta de la Prima TV a fost cerută în căsătorie la Roma, într-un cadru romantic, şi a acceptat fără să ezite. Este convinsă că şi-a găsit jumătatea.


În urmă cu un an şi jumătate, prezentatoarea emisiunii Click! trecea prin momente delicate, cauzate de divorţul de Adrian Geoţoiu, după doar doi ani de mariaj. De atunci, s-au întâmplat multe lucruri în viaţa ei: a cunoscut pe altcineva, s-a îndrăgostit, iar acum Diana Bart se mărită. Destinul îi zâmbeşte din nou.

Vedeta Prima TV a dezvăluit pentru Click! ce se întâmplă în prezent în viaţa ei şi a vorbit despre planurile pe care şi le-a făcut cu Mihai Dumitrescu, omul care o face fericită.

Diana Bart se mărită, dar nu a stabilit data

Săptămâna aceasta, Diana Bart şi iubitul ei au profitat de cele câteva zile de vacanţă pe care le au la dispoziţie şi au plecat în Italia. Se anunţa un sejur memorabil, dar aşteptările au fost depăşite. Luni seară (3 august), Mihai a cerut-o pe Diana de soţie, la o cină romantică, pe o terasă unde noaptea şi luminile din jur creau o atmosferă magică.

„Cererea în căsătorie a venit cu puţin timp înainte să împlinim şapte luni  de când suntem împreună şi înaintea zilei mele de naştere”, a declarat pentru Click! Diana Bart, care va împlini 34 de ani la 20 august.

diana_bart_mihai_dumitrescu_roma.jpg

diana bart se marita
Diana şi Mihai au savurat o sticlă de şampanie şi o cină romantică după ce vedeta Prima TV a acceptat cererea în căsătorie
Foto: arhiva personală

„Încă n-am stabilit data nunţii”, a mai spus vedeta Prima TV. „Trăim momentul. Ştim deja că ne dorim amândoi copii, dar vorbele sunt de prisos, faptele vorbesc cel mai mult. Pentru mine este important ceea ce simţi, iar acum ne bucurăm de fiecare moment şi de fiecare experienţă prin care trecem împreună”, a continuat ea.

Diana Bart se mărită: nuntă simplă, în aer liber

Diana Bart se mărită după doar şapte luni de relaţie şi asta i-ar putea aduce noroc. În privinţa nunţii nu a hotărât nimic concret, dar ştie ce i-ar plăcea. „Îmi doresc ca nunta noastră să fie afară, în aer liber, împreună cu prietenii apropiaţi şi cu familia. Vreau o petrecere simplă şi rafinată, pe malul mării sau într-o grădină plină cu flori”, a mărturisit prezentatoarea emisiunii Click!.

În privinţa ţinutei, imaginea este conturată la fel de bine: „Rochia o să fie lungă şi diafană, iar în buchet mi-ar plăcea să am hortensii sau flori de câmp”.

diana_bart_click.jpg

diana bart click
Diana Bart zâmbeşte din nou de când este cu Mihai, de la începutul acestui an
Foto: Click!

Diana Bart se mărită: „Vrem doi copii”

Prezentatoarea tv îşi doreşte o familie în adevăratul sens al cuvântului.  După ce se mărită, Diana Bart se vede şi mamă. „Amândoi ne dorim foarte mult copii şi am vrea să avem o fată şi un băiat”, ne-a declarat ea.

Încrezătoare în viitor, Diana Bart se mărită cu gândul că a întâlnit persoana potrivită. Mihai Dumitrescu are 39 de ani, are o carieră de succes în calitate de consultant imobiliar, şi, fapt esenţial, o iubeşte pe femeia de lângă el.

Despre trecut, niciun fel de regrete. După un mariaj de doi ani terminat cu un divorţ discret şi civilizat, Diana Bart se mărită cu gândul că este mai înţeleaptă. „Dacă nu aş fi trecut prin acele experienţe, nu aş fi ajuns aici şi nu aş fi înţeles ce înseamnă dragostea adevărată”, a comentat vedeta Prima TV.

Diana Bart şi Mihai Dumitrescu s-au cunoscut la începutul anului acestuia. Click! a scris în premieră despre relaţia lor.

Diana Bart şi Alexandru Constantin revin pe micul ecran din 10 agust

diana_bart_alexandru_constantin_click.jpg

diana bart alexandru constantin click
Diana Bart şi Alexandru Constantin revin din 10 august la Prima TV cu emisiunea Click!
Foto: Prima TV

Un nou sezon al emisiunii Click! începe la Prima TV luni, 10 august, ora 23.30. Diana Bart şi Alexandru Constantin promit surpriză plăcute şi dezvăluiri de senzaţie din lumea vedetelor.  

 
 
Loading...