Fosta practicantă de judo, Diana Belbiță, intră din nou într-o competiție plină de adrenalină. După emisiunea Exatlon de la Kanal d, luptătoarea a acceptat oferta Pro Tv de a face parte din echipa primului sezon Ferma. Reality-show-ul, prezentat de Mihaela Rădulescu, se va filma în munții României pe perioada iernii.


Diana Belbiță a rezistat anul acesta trei luni în echipa Faimoșilor din Republica Dominicană, unde s-a filmat Exatlon, primul sezon al emisiunii-concurs de la Kanal d și este pregătită să o ia de la capăt. Luptătoarea a semnat cu Pro Tv pentru un show similar celui difuzat de Kanal d, pentru care vor începe în curând filmările. 

diana_belbita.jpg

Diana belbita pro tv ferma
Diana Belbiță a semnat cu Pro Tv pentru noul sezon Ferma
foto: Pro Tv

“Vreau să îmi dovedesc mie că pot avea mai multă încredere în cei din jur și vreau să-mi fac prieteni și să construiesc relații care se bazează pe principii solide. Cu toate acestea, latura mea de luptătoare o să-și facă simțită prezența!”, a spus sportiva înainte de a intra în concurs.

Cine este Diana Belbiță

Diana este multiplă campioană la Kempo, kickboxing și luptătoare profesionistă de MMA. S-a apucat la 12 ani de cursuri de Judo, iar la vârsta de 15 ani a decis să-și ia viața în propriile mâini și a plecat de acasă. Cel mai bun prieten al ei nu este așa cum v-ați fi așteptat o persoană, ci  o jucărie, pe care sportiva o ia cu ea la fiecare dintre luptele pe care le are. 

Cine sunt concurenții Ferma

Pe lângă Diana Belbiță, au mai acceptat provocarea noului show Geanina Ilieș, fostă prezentatoare de știri de la Antena 1, Ame Călin, instructor de Zumba, Florin Pastramă, Marius Crăciun, cunoscut din finala show-ului Ninja Warrior (Pro Tv) și coregraful Emil Rengle, câștigătorului sezonului 8 al emisiunii Românii au talent. Toți sunt pregătiți să-și testeze limitele în noul sezon Ferma și să-i impresioneze pe cei de acasă cu povestea lor.

În total, în show-ul de la Pro Tv vor intra 18 concurenți, din medii sociale diferite, personalități puternice, ce sunt pe calesă-și testeze propriile limitele.

Ferm va avea doi prezentatori. Celebra Mihaela Rădulescu, ultima dată în postura de jurat la "Românii au talent", și Cristian Bozgan.

Loading...