Șase concurenți luptă săptămâna aceasta pentru titlul de fermierul anului și premiul în valoare de 50.000 mii euro. După aproape trei luni de muncit de dimineata până seara, pe cei șase îi despart doar 3 zile de marea finală! Diana Belbiță, Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Florin Pastramă și Marius Crăciun sunt semifinaliștii show-ului.


În această seară au avut parte de mare surpriză: familiile lor vin în vizită, iar pentru mulți dintre ei a fost o revedere plină de emoții.

Duelul pentru rolul de fermier șef a fost, de data aceasta, unul încărcat de semnificații, pentru că susținători au fost chiar membrii familiei concurenților. Duelul s-a dat între Diana Belbiță și Marius Crăciun, însă în urma probelor susținute, Diana a pierdut lupta cu ochii în lacrimi. 

„În prima zi când am ajuns în Fermă am fost foarte tensionați. Cel mai dor mi-a fost de viața mea sportiv și de antrenori. Îmi pare rău că am părăsit ferma. Am fost luată prin surprindere. Sunt mândră de Marius”, a declarat Diana Belbiță.

58625833_2192249130870424_2926227799347822592_o.jpg

Marius Crăciun a devenit Fermierul săptămânii după ce a învins-o pe Diana Belbiță

„Nici nu simt că este o victorie, nu pot să mă bucur știind că din cauza mea ea pleacă acasă”, a declarat Marius Crăciun cu privire la eliminarea Dianei Belbiță.

 
 
Loading...