Are 40 de ani, este înnebunită după soare, nisip și bronz. Diana Munteanu a furat startul la plajă, iar acum se află în Grecia, unde se bucură de clipe de relaxare. Vedeta a pus pe Instagram fotografii din vacanță și trebuie să recunoaștem că arată splendid.


În ultima vreme, Diana Munteanu a avut de suportat critici pe rețelele sociale din cauza faptului că își modifică foarte mult pozele, folosind filtre, atât de mult încât devin nefirești. Ei bine, iată că a venit momentul să mute atenția către trup, iar aici nimeni nu are nimic de comentat. Vedeta Antenei 1 se află în vacanță în Grecia, iar fotografiile cu ea în costum de baie sunt ca niște vederi poștale. Abdomen plat, sâni naturali, piele tonifiată și bronzată, acesta este arsenalul cu care Diana Munteanu i-a înnebunit pe fanii de pe Instagram. Totuși, s-au găsit voci care să spună că este prea slabă și că n-ar strica să mănânce mai mult. Gusturi și gusturi.

diana-munteanu1.jpg

diana munteanu
Diana Munteanu, în cel mai mic costum de baie
foto: Instagram

Cel mai recent proiect al Dianei Munteanu în televiziune a fost la Antena 1, unde a prezentat, alături de Dan Negru, emisiunea “Scena Misterelor”. Înainte de acest show, Diana a prezentat cu Florin Ristei “Prietenii de la 11”, tot la Antena 1. }n plan personal, Diana are la active un divorț, de fostul fotbalist Claudiu Niculescu, cu care are un băiețel în vârstă de 10 ani, pe nume David.

Citește și:

Diana Munteanu, tot mai modificată la față: "Păcat, te-ai masculinizat". Trei poze în care n-o recunoști

Ce şi-a făcut Diana Munteanu la faţă? Fanii sunt şocaţi: «Tu chiar te poţi uita la poza asta?»

 
 
Loading...