Fostă VJ-iţă la MTV România, Diana Munteanu (40 de ani), sfidează trecerea timpului şi arată din ce în ce mai bine.


După ce a prezentat alături de solistul Florin Ristei (31 de ani) emisiunea „Prietenii de la 11” (Antena 1), vedeta se relaxează pe plajele exotice din însorita Grecie. Aflată în Mykonos, cunoscută şi ca „Insula Vântului”, Diana îmbină utilul cu plăcutul şi a realizat mai multe şedinţe foto pentru promovarea mai multor branduri internaţionale.

În pauză, diva îşi încarcă bateriile la soare şi e tratată ca o regină. Ea are la dispoziţie cele mai luxoase hoteluri şi cele mai impresionante piscine, chiar lângă mare.

Încă de la răsăritul soarelui, Diana Munteanu se trezeşte cu cele mai delicioase cocktailuri, iar micul dejun îi e servit pe patul uriaş din mijlocul piscinei.

Contractele i-au interzis mereu să pozeze sexy în revistele pentru bărbaţi, însă vedeta are un corp sculptat. Diana recunoaşte că se întreţine cu numeroase produse cosmetice pe care le şi promovează cu succes.

Ea va filma în curând pentru emisiunea lui Nea Mărin de la Antena 1, unde va munci cot la cot, în grădină, dar şi în bucătărie, alături de ceilalţi concurenţi. 

 
 
Loading...