Deși sezonul costumelor de baie a trecut, aspectul fizic nu trebuie neglijat nici acum când gradele din termometre au scăzut. O dietă echilibrată, somnul și mișcarea sunt secretele pentru un corp sănătos și frumos, iar acestea par a fi și pașii pe care îi urmează și Ioana Ginghină.


Proaspăt divorțată, bruneta s-a reinventat, are mai multă grijă de ea și investește mai mult în look-ul său. Tocmai de aceea, pentru a fi frumoasă, dar mai ales sănătoasă, Ioana are grijă la alimentație. Mai mult, aceasta le-a mărturisit și celor care o urmăresc pe blog care este dieta pe care a ales să o adopte în această toamnă.

"Flora digestivă este foarte importantă şi pentru digestie dar şi pentru imunitate, aşa că fie că vreţi să slăbiţi sau să fiţi sănătoşi, trebuie să aveţi o floră bacteriană sănătoasă. Pentru asta, consumaţi chefir şi legume crude. Nu evitaţi fructele, care se consumă între mese, nu la masă sau că o masă de sine stătătoare", și-a sfătuit Ioana Ginghină admiratorii.

Fructele și legumele de sezon, secretul dietei Ioanei Ginghină 

ioana_ginghina_in_costum_de_baie.jpg

ioana ginghina in costum de baie
Ioana Ginghină este mândră de cum arată
Foto: arhivă personală

 

"Recomand în această perioada cura cu struguri, iar dacă nu sunteţi prieteni cu strugurii sau cu fructele în general, atunci încercaţi cura cu lactate. Este momentul cel mai bun acum, pentru că găsiţi o grămadă de legume în piaţă, deci vă puteţi face salate generoase sau preparate cu legume şi carne, delicioase. Dieta mea de toamnă este extrem de variată. Încerc să mănânc zilnic fructe și legume crude și cât mai diferite.

Consum vitamina C naturală, un extract de acerola pe care îl folosesc de mult timop și eu, și Ruxandra. Sunt foarte atentă să alternez alimentele la micul dejun. Dacă azi am mancat un ou fiert cu brânză, de exemplu, atunci a doua zi, micul dejun va fi din cereale integrale şi seminţe cu lapte vegetal, iar a treia zi doar fructe sau un smoothie generos. Cu prânzul şi cina fac la fel, pentru a mânca din tot și toate", a continuat Ioana.

Ce alege Ioana Ginghină când are poftă de ronțăit

 

De multe ori, în diete, un "inamic" este pofta de ronțăit, cea care îi face pe mulți să renunțe la cura de slăbire sau să se abată de la drum. Pentru astfel de momente, vedeta are alternative sănătoase.

"Da, am şi eu poftă de ronţăit, dar atunci am la mine morcovi, ţelină apio, mere, migdale, caju, alune, toate crude. Şi pe acestea le alternez de la zi la zi, pentru a beneficia de cât mai multe vitamine, atât de necesare corpului, mai ales în această perioadă.”, a dezvălui Ioana Ginghină pe blogul ei.

 

Citește și:

Cum a slăbit Ioana Ginghină 10 kg în 6 săptămâni

Ioana Ginghină: «Bag mâna în foc că Papadopol nu m-a înșelat!»

 

 

Loading...