Dima Trofim a vorbit despre experiența petrecută în cadrul competiției „Ultimul Trib”, mărturisind că unul dintre motivele pentru care a spus „da” provocării din Madagascar a fost pentru a-și ajuta sora cea mare, care la momentul respectiv era grav bolnavă. Deși fratele ei a decis să se lupte pe tărâmuri străine pentru marele premiu, pentru a-i veni în ajutor, în cele din urmă sora lui Dima s-a stins din viață, din păcate.


Dima Trofim, cunoscut pentru rolul său din serialul „Pariu cu viața”, a trecut printr-o perioadă neagră recent, în momentul în care sora lui cea mare, pe care acesta o iubea enorm și o considera ca fiind „o a doua mamă”, s-a stins din viață după ce a pierdut lupta pe care o ducea de ani de zile cu o boală incurabilă. Sora lui Dima, Rodica, a murit la vârsta de 45 de ani din cauza unei forme de cancer, la sân, iar artistul se afla în Madagascar la momentul respectiv, fiind ocupat cu filmările pentru „Ultimul Trib”.

[[{"fid":"3331260","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Dima Trofim concurează la Ultimul Trib și își dorea marele premiu pentru a-și ajuta sora bolnavă","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: Instagram"},"type":"media","attributes":{"title":"Dima Trofim concurează la Ultimul Trib și își dorea marele premiu pentru a-și ajuta sora bolnavă","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

La aflarea tristei vești, fostul solist al trupei LaLaBand s-a întors în țară, pentru a-și înmormânta sora. Recent, în cadrul unei emisiuni TV, Dima Trofim a povestit pentru prima dată care a fost unul dintre motivele pentru care a acceptat să participe la „Utimul Trib”, dezvăluind că decizia a avut strânsă legătură cu boala surorii sale.

Dima Trofim a acceptat să participe la „Ultimul Trib” pentru a-și ajuta sora bolnavă

„Unul dintre motivele pentru care am mers în Ultimul Trib a fost să o pot ajuta pe sora mea, care era bolnavă. A fost ceva spontan și la fel de spontan s-a stins. Nu trebuia să fie așa, nu ne-am așteptat la așa ceva și nu mi-a trecut prin cap că o să rămân fără ea. Cu toată familia am o relație specială, dar sora mea mai mare a fost ca și mama mea dintotdeaua. Pot spune că am două mame, dar acum una este Sus”, a povestit Dima Trofim, în cadrul emisiunii  „Prietenii de la 11”.

[[{"fid":"3331266","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Dima Trofim a iubit-o foarte mult pe sora lui cea mare, Rodica ","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: Arhivă personală"},"type":"media","attributes":{"title":"Dima Trofim a iubit-o foarte mult pe sora lui cea mare, Rodica ","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Tatăl lui Dima s-a îmbolnăvit mai tare după moartea fiicei sale

Dima a mai explicat că încearcă în această perioadă să petreacă alături de familia sa cât de mult timp poate, cu atât mai mult cu cât decesul surorii sale i-a agravat tatălui său o afecțiune mai veche.

„A avut un atac cerebral în urmă cu opt ani și vestea că sora mea s-a stins l-a afectat forte mult, iar acum trece printr-o perioadă dificilă”, a mai adăugat acesta.

 

 

 

 

 
 
Loading...