2019 a fost un an agitat în lumea vedetelor, cu multe despărţiri spectaculoase. Cupluri care păreau perfecte şi stârneau numai admiraţie s-au destrămat rapid, demonstrând că în spatele zâmbetelor oficiale se ascunde multă suferinţă. Click! vă spune ce căsnicii au rămas doar o amintire.


Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină (42 de ani) a divorţat de actorul Alexandru Papadopol (44 de ani) în iulie 2019, la notar. Cei doi au  împreună o fetiţă, Ruxandra, în vârstă de 11 ani. Actriţa a luat viaţa de la capăt, după un mariaj ce a durat 12 ani. Povestea celor doi a fost una frumoasă, iar dragostea lor părea desprinsă din telenovelele în care au jucat. Din păcate, nu toate telenovelele se termină cu happy-end, aşadar cei doi s-au despărţit. Ioana, după divorţ, a scris pe blog un articol sugestiv, despre depresie, insomnie, recunoscând chiar că a mers la psiholog. A spus că relaţia lor s-a destrămat în timp, dar soţul ei a fost cel care a tras primul semnalul de alarmă după o vacanţă pe care au ­petrecu­t-o împreună.

 

Citește și:

Ioana Ginghină, declarații dure la adresa fostului soț: «Am pretenția să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public»

“Am fost în vacanţa de vară unde el a fost un pic mai ciudat, mai distant, supărat. Când am ajuns acasă l-am întrebat ce are. Atunci mi-a zis: uite care e treaba, că nu merge, că el simte ceva, nu ştie. Era nefericit. Mi se pare un lucru destul de important. Îmi dau seama că viaţa e foarte frumoasă, e păcat să stai aşa într-o relaţie. Ideea este că şi după, nu e aşa o problemă. Şi eu acum sunt mai fericită decât înainte. Eu nu mai făceam nimic pentru mine şi e mare greşeală“, a povestit Ioana Ginghină la PRO TV în septembrie. Ea a mai spus că divorţul nu a afectat-o pe Ruxandra, fiica lor de 11 ani, care petrece timp în mod egal cu ambii părinţi. În luna august, Alexandru Papadopol a fost surprins în ipostaze tandre cu actriţa Adriana Titieni.   

Dana Războiu şi Bogdan Enoiu

d26-7-vedete-dana-razboiu.jpg

dana razboiu sot
Dana Războiu a divorţat în secret de Bogdan Enoiu, înainte de Paşte

Fosta ştiristă Dana Războiu, în vârstă de 42 de ani, a divorţat în secret înainte de Paşte, la notar, de soţul său, Bogdan Enoiu, om de publicitate, cu 17 ani mai în vârstă.

Cei doi au decis să se despartă după o căsnicie de 11 ani. Dana a lăsat să se înţeleagă că despărţirea era iminentă, iar decizia finală a fost deja luată. Primele declaraţii despre faptul că mariajul lor stă pe un butoi cu pulbere le-a făcut chiar vedeta tv la începutul anului trecut, după ce a revenit din vacanţa de iarnă pe care a petrecut-o alături de Victor (14 ani) şi Marc (7 ani) în staţiunea Zermatt Matterhorn, din Elveţia.

 

Citește și:

Dana Războiu: «Cinci ani am tot încercat să divorțez. Sunt atât de liberă și de fericită acum»

“Pentru rolul de mamă dau 100% din sufletul meu şi îmi iese. Şi pentru cel de soţie am dat 100% şi nu ştiu dacă am făcut bine. Dragii mei instaprieteni, vă rog aveţi grijă cui oferiţi timpul vostru,  anii voştri, energia şi sufletele voastre. Daţi-le copiilor voştri şi nu veţi regreta, dar în rest vă rog fiţi atenţi, fiţi înţelepţi şi ascultaţi-vă instinctul. Nici cei mai vicleni oameni nu vă pot păcăli instinctul dacă aveţi încredere în ce simţiţi. Aveţi încredere în voi şi în instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă să vă cucerească cu orice preţ. Dar pentru că aici suntem pe Instagram o să rămân pozitivă, o să ţin pentru mine dezamăgirile şi o să vă spun doar că, deşi vacanţa s-a terminat, noi trei ramânem nedespărţiţi şi puternici împreună”, nota Dana Războiu pe contul său de Instagram. 

Dana Războiu a fost căsătorită anterior cu fostul ministru al Sănătăţii, Ovidiu Brânzan, de care a divorţat în 2005, pentru că o agresa Din acea căsătorie îl are pe Victor, iar din căsnicia cu Bogdan Enoiu pe Marc.

Elena Ionescu şi Dragoş Stanciu

d66-7-vedete-elena-ionescu.jpg

elena ionescu
După despărţirea de Elena Ionescu, Dragoș a revenit în braţele fostei

 

La începutul lunii septembrie 2019, Elena Ionescu (31 ani), fosta solistă a trupei ”Mandinga”, îşi anunţa divorţul, pe reţelele de sociale. Împreună cu fotomodelul Dragoş Stanciu au un băieţel pe Răzvan Andrei, în vârstă de un an şi patru luni. La scurt timp după ce vedeta a anunţat despărţirea, s-a aflat că fostul soţ a revenit în braţele unei femei cu care s-a mai iubit în trecut. La PRO TV, fosta solistă a trupei ”Mandinga” a declarat că este vorba despre ”o domnişoară asistentă cu care el a fost înaintea mea”.

În pofida acestui lucru, cântăreaţa a rămas pozitivă, iar acum se gândeşte că ”poate uneori e bine să se întâmple nişte lucruri ca să îţi dai seama de situaţii”, ceea ce a fost cel mai bine pentru amândoi, din spusele vedetei. ”Este adevărat că în momentul de faţă formez un cuplu cu o fostă prietenă dinaintea căsătoriei mele, dar nu acesta a fost motivul pentru care am părăsit căminul conjugal”, a declarat în exclusivitate pentru Click!

Dragoş Stanciu, sugerând că ”adevărul se află pe undeva la mijloc şi este normal să fie aşa”. Cei doi au divorţat la notar, amiabil. ”Am divorţat în mod civilizat, la notar, obţinând custodia comună pentru fiul nostru”, a mai declarat Dragoş.   

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău

d46-7-vedete-claudia-patras.jpg

claudia patrascanu
Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău încă sunt în proces pentru custodia copiilor

 

Cântăreaţa Claudia Pătrăşcanu (39 de ani) este în proces de divorţ de soţul său, Gabi Bădălău, fiul politicianului Niculae Bădălău, după o căsnicie de cinci ani, în urma căreia au rezultat doi băieţi. Solista s-a plâns pe reţelele de socializare că soţul ei o înşela în repetate rânduri şi o umilea ori de câte ori avea ocazia. Gabi Bădălău nu a dus niciodată lipsă de admiratoare şi a reuşit să-şi treacă în palmares la capitolul cuceriri nume sonore din showbiz. “După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri şi minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea, copiii mei!”, a scris vedeta pe contul  de socializare în luna august. Ea a depus cerere de divorţ pe 22 august, la Judecătoria Bolintin Vale, la 10 zile de când a anunţat că nu-l mai vrea pe Gabi Bădălău în viaţa ei. Claudia Pătrăşcanu se luptă în instanţă pentru copii şi partaj, dar şi pentru desfacerea căsătoriei cu fiul fostului ministru al Economiei, a cărui avere este estimată la peste 50 de milioane de euro. Solista a fost dată afară din casă în miezul nopţii cu băieţii de mână, fiind nevoită să sune la 112.

“Iertarea mea nu e de vânzare! Cu banii tăi nu speli păcatele murdare”, îi cântă Claudia Pătrăşcanu lui Gabi Bădălău în noua ei piesă “Tată de duminică”, lansată la final de an. Bruneta a revenit pe piaţa muzicală cu această melodie cu un puternic mesaj emoţional. A recunoscut că versurile sunt inspirate din viaţa ei şi că a avut o contribuţie mare şi la linia melodică. Gabi Bădălău i-a dat o replică în rime: ”Nu poţi construi niciodată un regat cu o persoană care încă doreşte atenţia din sat”, pe care a postat-o pe Instagram.

Amna şi Cristi

d56-7-vedete-amna-si-sotul-.jpg

amna sot
Amna şi Cristi au împreună un băieţel

 

După o relaţie ce a durat 9 ani, solista Amna (35 de ani) şi soţul ei, Cristi, s-au despărţit. Iniţial, au apărut o serie de ştiri mondene, conform cărora cei doi nu ar mai forma un cuplu, iar artista a confirmat aceste zvonuri prin intermediul unui text scris în mediul online. „Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, aşa că vă confirm faptul că am divorţat. Ca şi până acum, îmi doresc ca tot ce ţine de viaţa mea personală să rămână aşa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulţumesc mult pentru înţelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşa că staţi aproape”, a scris Amna pe reţelele sociale. Se pare că soţul îi reproşa că este din ce în ce mai neglijat, odată cu venirea pe lume a copilului lor, iar discuţiile s-au înteţit. Ea a vorbit în trecut despre mariajul ei şi despre ”certurile constructive” cu soţul ei. În plus, solista a mai mărturisit, la un moment dat, că familia soţului ei este de origine aromână şi au acceptat-o cu greu. Cei doi au un băieţel pe nume David, în vârstă de aproape 6 ani.

Mihai Mitoşeru şi Noemi

d36-7-vedete-mitoseru.jpg

mihai mitoseru noemi
Între Mihai Mitoşeru şi Noemi intervenise obişnuinţa

 

Şi Mihai Mitoşeru (44 de ani) a divorţat anul acesta de Noemi (32 de ani), de profesie stewardesă la o companie aeriană autohtonă, după o relaţie ce a durat 13 ani. Anunţul a fost făcut de el în mediul online.

“Toată lumea încearcă să găsească un motiv real al despărţirii noastre. Asta facem şi noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem «mobilă» de împărţit! La noi, după 13 ani, a intervenit ce e cel mai rău: obişnuinţa!”, a scris prezentatorul tv pe Facebook. Motivul separării ar fi fost faptul că ei nu mai aveau aceleaşi interese, deşi sentimentele nu dispăruseră. Mihai a mai dezvăluit pe contul lui de Facebook că el îşi dorea o familie, pe când soţia lui avea alte planuri. Nici măcar apropiaţii nu au crezut că despărţirea lor este reală, sperând până în ultimul moment că ei se vor împăca, însă în octombrie Noemi şi Mihai au depus actele la notar, iar o lună mai târziu au divorţat amiabil. ”Doi oameni normali pot divorţa şi frumos, elegant, de bun simţ! Am semnat actele! Sper să fim fericiţi amândoi.. separat!”, a scris Mihai pe Facebook, atunci când au depus actele la notar. Deşi s-au despărţit, Mihai nu s-a abţinut, pe 12 decembrie, să nu posteze câteva poze de la cununia lor civilă, pentru că nu a uitat de aniversarea lor. „Nu mă victimizez şi nu intru în depresie, dar nu pot să nu-mi aduc aminte cu plăcere de momentele acestea emoţionante!”, a scris Mihai pe contul lui personal de Facebook. Gestul lui i-a emoţionat pe mulţi, majoritatea concluzionând că el încă mai are sentimente puternice pentru Noemi, toţi sfătuindu-l să încerce să se împace cu ea.

 

 
 
Loading...