Adelina Pestrițu nu a mai apărut de luni bune la televizor. După ce l-a părăsit pe Mădălin Ionescu de la ”WowBiz”, show-ul de la Kanal D, bruneta a ieșit din lumina reflectoarelor și multe semne de întrebare au fost puse deasupra capului ei cu privire la veniturile sale, având în vedere că nu mai are o carieră în televiziune. Ei bine, fosta iubită a lui Speak și-a făcut o ”carieră” din online, de pe urma căreia încasează mii de euro.


Toată lumea se întreba din ce își câștigă traiul Adelina Pestrițu după ce a plecat din sânul telviziunii. Ei bine, vedeta nu e de plâns, aceasta câștigând bani frumoși, poate mai frumoși decât câșiga atunci când apărea pe micul ecran, fără să facă mai nimic.

Fosta soție a lui Liviu Vârciu o duce bine din online. Maie exact, bruneta și-a făcut o carieră pe internet, unde promovează branduri și produse pe paginile ei de pe conturile de socializare. Cum numărul celor care o urmăresc și îi ascultă sfaturile nu este deloc mic, înseamnă că Adelina face ce trebuie și oamenii au încredere în sfaturile și propunerile sale.

Adelina Pestrițu reprezintă multe branduri de renume
foto: Instagram

”Am o carieră frumoasă pe internet, pe care mi-am dezvoltat-o în urmă cu ceva ani și am fost o norocoasă din punctul ăsta de vedere, pentru că a luat așa, o amploare, internetul și este în plină dezvoltare. Bucuria mea cea mai mare este că am atras branduri pe care le admiram încă de atunci când nu existam nici în televiziune și nici în mediul online”, a declarat Adelina Pestrițu la Antena Stars.

Adelina Pestrițu se folosește de imaginea ei pe rețelele de socializare pentru a face bani
foto: Instagram

Adelina Pestrițu a prezentat WowBiz alături de Mădălin Ionescu, la Kanal D. Nu cu mult timp în urmă și fostul ei coleg a plecat de la emisiune pentru a avea grijă de copii săi. De când a părăsit televiziunea, Adelina încasază sume generose pentru activitatea sa din mediul online.

 

loading...
Loading...