Interpreta Dalidei din serialul “Las Fierbinţi” joacă un rol important în musicalul “Mamma Mia”, care va avea premiera pe 24 mai, la Sala Palatului. Despre cele două personaje am stat de vorbă chiar cu protagonista, Ecaterina Ladin, fostă Țugulea, (33 de ani), la o întâlnire cu echipa musicalului.


Click!: Ce mai face Ecaterina Ladin, interpreta Dalidei din “Las Fierbinţi”?

Ecaterina Ladin: Bine, de la o repetiţie, la alta, mă bucur mult că sunt în proiectul «Mamma mia», pentru că învăţ multe lucruri şi încerc să trec peste oboseala acumulată.

Dar tu cânţi în viaţa reală?

Da, în duş (râde). Am cântat în şcoală, la liceu am făcut canto şi am luat lecţii de pian. Am mai făcut canto cât se face la Teatru. Apoi am jucat, în 2004, în musicalul lui Tudor Chirilă, «Chiriţa of Bîrzoieni». Acum nu cânt atât de bine ca Anca Turcaşiu, colega mea...

Ai învăţat deja toate piesele trupei ABBA, care apar în show...

Da, le-am învăţat în română...

Mai ai timp liber? Pe 4 mai ai terminat filmările pentru „Las Fierbinţi”.

Nu, doar dimineaţa o oră şi jumătate şi seara, între 22.00 şi 23.00. Mai ştiu şi eu când e marţi sau joi, că-mi zbârnâie telefonul de cereri de prietenie şi-l întreb pe soţul meu în ce zi suntem, că se difuzează «Las Fierbinţi».

ecaterina_tugulea_si_sotul.jpg

ecaterina tugulea ladin laurentiu
Ecaterina Țugulea și soțul ei, Ladin Laurențiu
foto: arhivă personală

Şi în puţinul timp liber ce faci?

Stau cu copilul meu. Şi, când nu stau eu, stă soţul meu, care mă înţelege şi mă susţine în tot ceea ce fac. A fost înţelegător de la început. Tati e om de afaceri, nu are treaba cu ce fac eu.

Cu cine te înţelegi cel mai bine din “Las Fierbinţi” şi din „Mamma mia”?

Din “Las Fierbinţi” cu Anca Dumitra, adică Gianina, iar din „Mamma mia” mi-ar fi greu să-ţi spun, dar îmi e foarte dragă Jazzy Jo. Ne-am cunoscut acolo şi ne-am împrietenit din prima. Şi am început să vorbim.

6-7-vedete-foto-2-4-col.jpg

Dalida, secretara primarului Vasile din serial, este interpretată de Ecaterina Ţugulea; Anca Dumitra o joacă pe Gianina în “Las Fierbinţi”, o fată frumuşică, dar cam superficială

Îţi e frică de marea premieră, de pe 24 mai?

Am senzaţia că premiera a fost la “Românii au talent” (4 mai), când a fost prima întâlnire cu aşa de mult public. Atâţia oameni s-au uitat la noi....

Personajul din “Las Fierbinţi” e foarte diferit de actriţa Ecaterina Ladin.

Asta e treaba mea, ca actriţă, dar şi a profesioniştilor de acolo, care se ocupă cu hainele, machiajul, părul. Ei mă transformă şi eu o joc pe Dalida. Sper că la fel va fi şi la “Mamma mia”, că spectatorii se vor mira când mă vor vedea.

Vacanţa când îţi iei?

Nu ştiu, dar vreau cu cortul în Vadu!

 
 
Loading...

Alte articole