Emoții și o întreagă aventură pentru Dinu Maxer! Joia trecută, artistul a ajuns de urgență la spital cu fiul său, Andreas (9 ani), după ce micuțul s-a simțit rău încă de la începutul săptămânii. Dinu a povestit pe Facebook și despre diagnosticul pus de medici, dar și despre toată tevatura unei internări în vreme de pandemie.


"Joi (14 mai) a trebuit să îl internez pe Andreas în Spitalul Gomoiu, iar eu, alături de el. Avea dureri cumplite la călcâiul drept și făcea febră mare de luni seară,apoi i s-a înroșit piciorul, moment în care am luat hotărârea să ne prezentăm la secția de ortopedie. Cred că nu aveți idee ce înseamnă să te internezi într-un spital când ești febril și implicit suspect de COVID 19 - IZOLARE, CARANTINĂ, emoție, îngrijorare și multe întrebări! După două teste PCR de depistare a coronavirusului, care au ieșit NEGATIVE, totul a intrat în normal", scrie Dinu Maxer, care a absolvit Facultatea de Medicină Generală Carol Davila în 1998, cu nota maximă, însă a ales să nu profeseze.

dinu-maxer-fiu-andreas_2.jpg

Andreas trebuie să mai stea o vreme cu atela gipsată
foto: Facebook

Ce diagnostic are fiul lui Dinu Maxer

"Astăzi Andreas este bine, afebril, grație unei echipe de cadre medicale, sub îndrumarea șef secție doctor Costel Vlad. Mulțumirile noastre și felicitări sincere din partea colegului vostru nepracticant! Tati e mândru de ține, Andreas, fiindcă ai fost curajos la tot maratonul de investigații și tratament prin care ai trecut (RMN, branulă, analize de sânge, usturimea celor 2 antibiotice administrate intravenos, atelă gipsată, așteptarea de la triaj - este topul lui Andreas). A avut un traumatism la inserția tendonului ahilian pe calcaneu, peste care s-a suprapus o infecție a țesuturilor moi învecinate, de la o înțepătură în aceeași zona (lângă maleolă medială a aceluiași picior). Deea, a trebuit să rămână cu Maysa acasă, care împlinește mâine 7 luni și care este încă dependentă de mami, dar ne vedem zilnic pe video. Ne-au făcut pachet și ne-au trimis schimburi; încă nu știm cât vom mai stă aici... Andreas mai are nevoie de tratament intravenos", a scris Dinu Maxer, duminică seara, pe Facebook.

Citește și:

Deea și Dinu Maxer au amânat botezul fetiței lor din cauza coronavirusului

Dinu Maxer s-a temut pentru viața Deei la naștere: «Tremuram! Ca doctor, știam ce sunt acele complicații»

 

 
 
Loading...