Costin Mărculescu a încetat din viață la 50 de ani, veste ce i-a șocat pe prietenii lui, dar și pe cel care l-au cunoscut doar prin prisma aparițiilor în filme și emisiuni. Cunoscut în cerurile modene ale Capitalei, actorul avea mulți prieteni printre vedetele autohtone. Printre cei îl plâng acum se află și Dinu Maxer, alături de care Costin se distra deseori la petreceri.


Dinu Maxer s-a arătat șocat de cele întâmplate. Acesta a menționat că nu crede în ipoteza suicidului, ci în cea a problemelor de sănătate care i-au adus sfârșitul lui Costin Mărculescu. Mai mult, Dinu a precizat și dificultățile financiare prin care prietenul său a trecut în ultimii ani.
"Am aflat aseară... dar nu am putut să accept... am pus mâna pe telefon să-l contactez...am crezut ca e o știre falsă! Apoi Deea mi-a spus că știrea e confirmată! M-am oprit din lucru (lucram la o piesa în studio) și am avut un sentiment unic de gol interior... de spaimă... de tristețe infinită! Nu am putut sp scriu nimic... După câteva minute am încercat să-mi reiau treaba, pentru a nu mă mai gândi!
De dimineață m-au trezit cu un telefon cei de la Realitatea TV. M-au rugat sa intru în direct... am refuzat! Le-am explicat că eram prieten cu Costin, dar nu foarte apropiat. Era nelipsit la petrecerile noastre, dar nu ne-am vizitat niciodată. Știam unde stă, fiindcă îl aduceam acasă cu mașina de la evenimentele mondene la care ne întâlneam și stăteam și glumeam împreună. Le-am sugerat alte nume, dar mi-au spus că nu a răspuns nimeni (era 8:45). Atunci, la insistențele redactorei am acceptat să intru în direct la Știri. A fost bine până la urmă, deoarece am argumentat împotriva suspiciunilor de suicid!"

"Sunt convins că o problemă de sănătate a fost cea care i-a oprit drumul"

"Ultima oară când am vorbit, planurile despre lansarea cărții erau subiectul lui preferat! Sunt convins că o problemă de sănătate a fost cea care a oprit drumul și planurile artistului Costin Mărculescu! Era o prezență jovială și un om inteligent care accepta glumele prietenilor. Cânta la toate petrecerile chiar dacă prietenii nu îi încurajau această calitate artistică. Avea prieteni mulți care l-au susținut în ultimii ani, o perioada de încercări financiare. A fost un fenomen artistic în perioada de început a showbiz-ului, când umplea Circul și facea spectacole grandioase cu școala lui de manechine și fotomodele! Așa trebuie să ni-l reamintim! Drum bun, prietene", a scris Dinu Maxer pe Facebook.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cada apartamentului său de la etajul 8 al unui bloc din București, într-o stare avansată de putrefacție. Știrea a fost anunțată în direct, în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", prezentată de Dan Capatos, la Antena 1. Vecinii au fost cei care au dat alarma și au spus că actorul nu a mai fost văzut de mai multe zile și nici nu a mai răspuns la ușă ori pe rețelele sociale.

La casa lui Costin Mărculescu au mers polițiști ai Secției 12, după ce la 112 a fost primit un apel că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon de mai mult timp. „Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, a precizat Poliția București.


 

 
 
Loading...