Claudia Pavel a fost invitată în cadrul unei emisiuni, unde a vorbit despre acuzațiile aduse de Brigitte în timpul competiției „Ferma”. Dacă până acum sora vedetei a fost cea care a comentat subiectul, acum a venit și rândul lui Cream de a se apăra. Iată declarațiile!


După ce a fost eliminată recent de la „Ferma”, Claudia Pavel a putut să vorbească într-un final despre acuzațiile pe care i le-a adus Brigitte, colega ei de emisiune, în timpul show-ului de la Pro TV. Fosta nevastă a lui Ilie Năstase a răbufnit la adresa cântăreței, pe care a acuzat-o că s-ar fi culcat cu primul ei soț.

În mijlocul unei crize de nervi, Brigitte nu a mai ținut cont de colegialitate, nu s-a mai putut abține și le-a mărturisit tuturor celor de la „Fermă” că artista a avut o relație cu primul ei soț, Octavian Sfăt, chiar în timpul mariajului lor.

„Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!”, a răbufnit Brigitte în timpul emisiunii, fără să mai țină cont de camerele de luat vederi.

Având în vedere că Octavian Sfăt a murit la sfârșitul lui 2002, an în care Claudia Pavel a împlinit 18 ani, după spusele lui Brigitte, cântăreața ar fi avut o relație cu un bărbat însurat pe vremea când era minoră. „Știam că nu mă suportă.. asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea”, a mai adăugat Brigitte la momentul respectiv.

 

Cum a răspuns Claudia Pavel acuzațiilor lui Brigitte 

Claudia Pavel a fost invitată la Interviurile VIVA!, unde a dezvăluit că până când nu a ajuns acasă în urma eliminării, ea nu a știut despre declarațiile lui Brigitte care o priveau în mod direct. Cântăreața a ținut să lămurească în prezent presupusa relație dintre ea și fostul soț al lui Brigitte Năstase.

„Brigitte este motorul acestor certuri. Hai să nu luăm de bun ce spune femeia asta. Lucrurile cu Cazacu au fost clarificate. Eu nu am cunoscut-o pe această femeie înainte. Nu știam absolut nimic despre ea. În momentul în care am ajuns acasă am aflat și eu ce spunea despre mine. Ea acolo făcea pe fata bună. Spunea că am fost cu soțul ei decedat. Eu pe omul acela nu-l cunosc și nici nu știu cum îl cheamă.

Am înțeles că acest om a murit în anul 2002, asta înseamnă că relația mea cu el trebuia să se întâmple înainte, adică atunci când aveam eu 15 ani și eram mare vedetă și aveam mare succes în trupa Candy. Mi se pare ceva îngrozitor. Nu se poate abera în halul acesta la adresa mea. (…) Ca să spui că eu la 15 ani am avut o relație cu un bărbat însurat este cea mai mare prostie”, a declarat Claudia Pavel pentru sursa anterior menționată. 

 

 

 

 

Loading...