Au devenit cunoscute în anii ’90 şi sunt celebre şi azi.


Fermecătoarele Bianca Brad, Anca Ţurcaşiu, Dana Săvuică, Nico şi Monica Davidescu au povestit pentru revista OK! Magazine ce fac vara aceasta, ce surprize pregătesc, cum era în anii ’90 şi dacă se consideră vedete!

Săvuică se mută în casă nouă

 

Fost model în anii ’90, Dana Săvuică arată în continuare ca un manechin la cei 46 de ani ai săi. A trecut printr-un divorţ, vrea să se mute singură, însă încă se mai lucrează la casa ei, şi tocmai s-a întors dintr-o călătorie de vis în San Francisco şi Las Vegas. I-a organizat ziua Mamei Zina, pe care o vizitează des şi s-a gândit că i-ar plăcea un eveniment cu ştaif. „Astăzi, totul e pe bani şi pentru bani. Nu mai e nimic poetic în a fi vedetă. Astăzi, vedetele sunt la duzină şi «de duzină», fabricate de mass-media şi cât mai agresive în atitudine. Problema e... cine îşi va mai aduce aminte de ele?”, a declarat Dana Săvuică pentru noul număr OK!

Ţurcaşiu stă vara la mare

 

Actriţă şi cântăreaţă, Anca Ţurcaşiu (46 de ani) e mai mereu pe fugă. „Sunt mereu prinsă cu multe proiecte, fug la teatru, la grădiniţă, la televiziune, fac gospodărie, umplu frigiderul … nu ştiu cum să sar să ajut pe toată lumea”, spune ea. “Sunt la Phoenicia Resort, seară de seară, ca gazdă a unui spectacol interactiv pe care îl prezint de vreo 17 ani încoace. Stau până în septembrie, când cad frunzele”. În plus, are atestat de decorator de interioare. “Am lucrat proiecte pentru prieteni. Sunt atât de pasionată, că toată ziua mă vezi alergând prin magazine de specialitate, căutând piese de mobilier, de bricolaj, caut pe site-uri, compun tot felul de camere. Voi face asta în paralel pentru că, terminând şcoala de design de interior, mi-am împlinit visul. Şi s-ar putea ca, din septembrie, să urmez partea a doua a cursului, pentru decorator de restaurante, hoteluri. Acum abia aştept să mă mut din apartamentul în care locuiesc şi să-l decorez pe următorul”, a mai spus Anca pentru OK!.

Monica Davidescu nu se consideră vedetă

 

De 10 ani e căsătorită cu Aurelian Temişan şi au 21 de ani de când sunt împreună. Joacă în mai multe piese, apare la TV, însă nu se consideră vedetă. La cei 43 de ani ai săi arată ca o adolescentă, însă e mama unei fetiţe de 5 ani şi jumătate. “Nu m-am considerat niciodată vedetă. Visul meu din copilărie a fost să devin artistă şi să fiu alături de cei pe care îi auzeam la teatru radiofonic ori îi vedeam în puţinele ore de divertisment care erau difuzate: Stela Popescu, Ileana Stana Ionescu, Angela Similea, Florin Piersic ş.a., oameni pe care îi admiram. În anii ’90-2000, când eram gazda unor spectacole de varietăţi, am avut şansa să-i prezint pe scenă şi să fiu alături de ei. Iar cu Dem Rădulescu mi-am dat licenţa în 1998, când am terminat facultatea. Şi am ajuns unde am visat”, a spus Monica pentru OK!. 

Bianca Brad zâmbeşte din nou

 

Actriţă şi model în anii ’90, Bianca Brad (48 de ani) a avut o perioadă nefericită în viaţa ei, când i-a murit copilul în pântece doar cu câteva zile înainte de naştere. Acum îl are pe Luca, un flăcău care creşte văzând cu ochii şi a învăţat să trăiască clipa, aşa cum spune în interviul pentru OK!. “L-am reprimit în viaţa mea pe Aurel Frăţilă. Suntem din nou împreună. Practic, am învăţat încă o dată, «the hard way», să nu spun niciodată «Niciodată». Acum trei ani eram hotărâtă să nu mai revin într-o relaţie în care am fost nefericită. Acum am o altă relaţie cu acelaşi om. N-aş fi crezut! Puteam să jur că n-o să se întâmple asta. Iar inelul de logodnă nu l-am scos niciodată. Am tot vrut să ne căsătorim, dar tot timpul a intervenit ceva. Apoi, când relaţia s-a deteriorat, nu am mai vorbit despre asta, dar în ultima perioadă a reapărut în discuţie”, a povestit ea.  

Nico, slalom printre proiecte

 

La cei 46 de ani ai ei nici nu ai zice că are o fiică de 26 de ani. Nicoleta Matei joacă şi cântă la Ploieşti şi e mereu pe drumuri, între concerte şi emisiuni TV. “M-am lansat spre sfârşitul anilor ’90. Cântam peste tot şi orice gen muzical, am apărut în emisiunea «Sarabanda», de la TVR, aveam spectacole pe Litoral cu Temişan şi Enache, şi speram să fiu contactată de o casă de discuri, de compozitori. După momentul B.U.G. Mafia din 2001, alături de care am apărut în «Cine e cu noi», piesa cu care m-am lansat în 2003, «Nu pot să mai suport», realizată în colaborare cu Cabron – care între timp mi-a devenit şi fin – era gata de doi ani! De-abia după ce Adrian Enache m-a pus în legătură cu cineva de la casa de discuri Intercont lucrurile au intrat pe un făgaş ascendent. A fost, însă, o perioadă frumoasă şi pe vremea aceea nu existau invidiile de acum, artiştii se ajutau între ei”, a spus pentru OK!. Nico are multe surprize pentru la toamnă şi tocmai a lansat un nou videoclip.

 
 
Loading...