“Indiferent de diagnostic, voi arunca în aer sistemul medical din România”, ameninţă DJ Wanda. Cunoscuta vedetă trece prin momente grele după ce medicii din ţară au bulversat-o complet. Unii i-au spus că suferă de o boală incurabilă, alţii că n-are mai nimic. Acum, cea mai tatuată DJ-iţă se află în Turcia pentru investigaţii complete.


Timp de trei luni, DJ Wanda, pe numele ei adevărat Maria Mihaela Cojocaru (40 de ani), a fost plecată în zona Sibiului, unde a filmat pentru “Ferma Vedetelor”, reality show-ul de la Pro TV.

4-act-1-3col-dj-wanda-aniversare-miramagica-2-ani_tot.jpg

DJ Wanda la ultima apariţie publică, pe 20 septembrie

La întoarcere, nu s-a simţit prea bine, a şi slăbit foarte mult şi a decis să-şi facă nişte investigaţii. Doar că nu a ajuns la nici un rezultat şi pentru că era neliniştită, a plecat în Turcia, la un control amănunţit, însă nu înainte de a publica un mesaj dureros pe reţelele sociale.

A plecat în Turcia pentru investigaţii

“Trec prin momente foarte grele. Mintea mea a încercat să se agaţe de speranţe care însă au fost deşarte. Am decis să plec pentru investigaţii în Turcia. De ce acolo şi nu în ţară? Deoarece în România am primit două diagnostice total diferite. Unul grav şi unul banal. De 5 luni am trecut prin nenumărate investigaţii, am cheltuit mii de euro şi nu s-a ajuns la nici o concluzie. Nici o clipă nu m-am lăsat învinsă de suferinţa pe care o duc. Am fost mereu activă, doar prietenii adevăraţi au cunoscut realitatea, şi le mulţumesc pentru confidenţialitate şi suport. Aici voi avea parte de un sistem foarte precis şi voi ieşi învingătoarea din lupta cu incertitudinea. Orice va fi să fie voi lupta pâna la capăt”, a scris ea.

4-act-dj-wanda-spital1.jpg

Mai bine de 5 luni a stat prin spitale

Contactată de Click!, DJ Wanda ne-a mărturisit că încă nu are un răspuns. “Sunt încă în Turcia şi mi se fac o mulţime de teste. Abia săptămâna viitoare voi avea un diagnostic concret. Cert e că atunci când mă voi întoarce în ţară voi arunca în aer sistemul medical din România, oricare ar fi diagnosticul meu. Nu voi sta în umbră cu ce s-a întâmplat. Aici e alt sistem, altă viaţă. Alte detalii voi avea săptămâna viitoare”, ne-a mărturisit vedeta, care părea slăbită la ultima ei apariţie publică la un eveniment monden, pe 20 septembrie. 

 
 
Loading...