E la modă să ai câte un tatuaj, mai ales dacă eşti vedetă. Dar, dacă alte artiste au ales să-şi ”planteze” un desen pe abdomen sau în zona intimă, pentru a le admira doar iubiţii lor, iată că ale lui DJ Wanda sunt toate la vedere. Ea iubeşte atât de mult trandafirii, încât i-a pictat pe jumătate din trup.


Când nu munceşte în cluburi,  DJ Wanda (40 de ani) se ocupă de salonul ei de tatuaj, unde i-au călcat pragul mai multe  nume sonore, inclusiv Liviu Vârciu şi Cătălin Cazacu, pentru a-şi imprima pe gambă personaje din filmele de desene animate.

Prezentă, în urmă cu câteva zile, la un eveniment monden DJ Wanda ne-a vorbit despre această mare pasiune: “Eu sunt colector, aşa se numesc oamenii ca mine care adoră tatuajele. Practic, la anul voi merge în Grecia ca să îmi termin gâtul, dar şi în Statele Unite şi în Barcelona ca să îmi mai fac câte ceva. Până acum am 14 tatuaje, dar în anul 2017 vor mai urma altele. Vreau să îmi acopăr tot spatele, coastele, gâtul, umeri. Părerea mea este că mai e mult de muncă!”. După cum lesne se poate observa, ea a făcut o pasiune nebună pentru trandafiri, colecţia ei de pe piele uşurând-o de 5.000 de euro, conform spuselor apropiaţilor: ”Trebuie să spun că toţi trandafirii de pe corp au un singur mesaj şi anume acela de putere şi de senzualitate. Acest concept floral mă caracterizează foarte tare, are o unicitate aparte” - a mai adăugat ea. Îmi doresc ca pe viitor să îmi tatuez tot corpul”, a mai spus DJ Wanda, pentru Click!

Tatuatul de Cartea Recordurilor s-a mutat în România

Cel mai tatuat şi mai modificat om din lume este Emilio Gonzalez (38 de ani), care din luna iunie s-a stabilit în România. Are întreg corpul acoperit de tatuaje şi implanturi în frunte, de aceea i se spune “Diavolul pe pământ”. Bărbatul de origine venezueleană este specializat în tatuaje, implanturi, piercing-uri şi implanturi corporale. În Caracas, Venezuela, Gonzalez deţine salonul de tatuaje Mithos. El a călătorit în întreaga lume şi în ultimii trei ani a făcut vizite în România, unde s-a stabilit anul acesta.

Prietenă cu cea mai tatuată femeie din lume

Dj Wanda a legat o frumoasă amiciție, prin prisma pasiunii comune, cu FEMKE Fatale, femeia cu trupul sufocat de tatuaje: “Este prietena mea, este din Belgia și este cel mai cunoscut model în lumea tatuajelor. Ea a venit la București, am vorbit foarte mult despre pasiunea noastră, o admir pentru curaj. Are desene pe tot trupul, e în proporție de 96% acoperită pe suprafața corpului și este tare mândră, participă la ședințe foto, are o grămadă de fani în întreaga lume”, a conchis bruneta.

 

 

 
 
Loading...