La începutul acestei săptămâni, Dj Wanda își spunea necazul pe Facebook, iar în mesaj vorbea despre starea ei de sănătate, extrem de gravă, fără să dea însă detalii despre diagnostic. Bruneta a fost în Turcia să se trateze, iar după externare și-a făcut curaj să iasă la un eveniment monden. Nu arăta deloc în apele ei.


Odinioară o fire explozivă și cu mare chef de viață, Dj Wanda, pe numele său real Maria Mihaela Cojocaru, în vârstă de 41 de ani, a devenit acum de nerecunoscut. Joi seară (12 octombrie), la evenimentul “Atipic Beauty”, prezentat de Andreea Marin la Palatul Parlamentului, Wanda a fost una dintre invitatele speciale. Îmbrăcată într-o rochie deschisă la culoare, cu alb și roz, și părul prins în vârful capului, bruneta era extrem de palidă și de tristă. Întrebată de reporterii Click! cum se simte, aceasta a început să lăcrimeze: ”Sunt în proces de vindecare. Dumnezeu e mare”.

DJ Wanda, spital, Turcia, probleme de sanatate, diagnostic grav, internare, Maria Mihaela Cojocaru
DJ Wanda, alături de Andreea Marin, cea care a ajutat-o în această încercare

După cum se știe, Dj Wanda a fost recent în Turcia, la o clinică  de renume, pentru a se trata de o boală grea, pe care nu vrea să o facă publică. “Dragii mei, trec prin momente foarte grele. Mintea mea a încercat să se agațe de speranțe care însă au fost deșarte. Am decis să plec pentru investigații în Turcia. De ce acolo și nu în țară? Deoarece în România am primit 2 diagnostice total diferite. Unul grav și unul banal. De 5 luni am trecut prin nenumărate investigații și am cheltuit mii de euro și nu s-a ajuns la nici o concluzie. Nici o clipă nu m-am lăsat învinsă de suferința pe care o duc. Orice va fi să fie, voi lupta pâna la capăt”, scria Wanda pe Facebook.

loading...
Loading...