Siameze, surori de cruce, prietene, spuneţi-le cum vreţi. Cristiana Copos şi Mihaela Geoană nu pot una fără cealaltă, iar de aproape două decenii le vedem umăr la umăr peste tot.


Am putea spune că Mihaela Geoană şi Cristiana Copos şi-au depăşit soţii la popularitate.

geoana.jpg

Mircea Geoană

 

În ultima vreme le-am văzut mai des împreună decât alături de soţii lor, Mircea Geoană (59 de ani) şi George Copos (64 de ani).

george-copos_mb.jpg

George Copos

 

Soţiile celor doi granzi, ale căror nume sunt strâns legate de politică, afaceri şi fotbal, sunt nedespărţite de mai bine de 16 ani, de când se ocupă cu evenimentele caritabile ale Fundaţiei Renaşterea. Dar nu doar asta le uneşte. 

5_1-2col.jpg

Plimbarea cu câinii a devenit o rutină pentru cele două prietene

 

Mihaela Geoană (54 de ani) şi Cristiana Copos (56 de ani) au multe pasiuni comune, printre care vacanţele, moda, shoppingul, plimbările cu căţeii sau joggingul în Parcul Herăstrău. 

5_2-2col-iulie-2017.jpg

În iulie, la un eveniment al Fundaţiei Renaşterea, alături de Andreea Esca şi Alexandra Nechita (dreapta)

 

Săptămâna trecută au ieşit tot împreună la Gala Premiilor Radar de Media, de unde au ridicat un trofeu special, pentru implicarea în viaţa socială. Prin Fundaţia Renaşterea, pe care o conduc cot la cot, Mihaela şi Cristiana au ajutat peste 18.000 de femei să învingă cancerul la sân. Culmea, “surorile” s-au asortat până şi la accesorii, purtând amândouă şiraguri de perle.

 
 
Loading...