Parastas de trei luni pentru văduvul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş, care a murit pe 30 noiembrie 2019, într-un teribil accident în Spania. Fosta lui iubită, Viviana Măntoiu, şi ”naşa” Doina Belu au dat de pomană sâmbătă pentru el, în Cimitirul Străuleşti 2, unde-şi odihneşte somnul de veci lângă ”zânica” lui.


S-au împlinit 3 luni de când Cornel Galeş, soţul cântăreţei Ileana Ciuculete, s-a stins din viaţă într-un tragic accident de maşină în Spania. Sâmbătă, fosta lui iubită, Viviana Măntoiu şi ”naşa” Doina Belu i-au făcut parastas pentru trei luni de la trecerea în nefiinţă. Pomana a avut loc la Capela din incinta Cimitirului Străuleşti 2. După ce preotul a ţinut o slujbă de pomenire în capelă, s-au mutat cu toţii în cimitir, unde acesta a sfinţit şi cavoul în care este îngropată şi regretata cântăreaţă Ileana Ciuculete, care a murit la 14 martie 2017.

c23-2-4col-pomana-gales-viv.jpg

La parastas au venit și foștii colegi ai lui Cornel

Cele două femei au pregătit pungi cu diverse preparate de post, însă, întrucât abia de luni, 2 martie, se intră în post, iar săptămâna trecută a fost dezlegare la ouă, lapte şi brânză, cele două au putut comanda pentru a da de pomană şi aceste alimente. La parastas au luat parte câteva persoane, printre care şi patru colegi de-ai lui din aviaţie. Alături de Viviana şi de doamna Belu, a fost prezent şi Gore Belanski, finul şi prietenul lui Cornel Galeş.

c33-3-2col-dna-belu-pomana-.jpg

”Nașa” Doina Belu i-a dat sfaturi Vivianei cu privire la pachete

”După slujba din capelă, preotul i-a citit lui Cornel şi la mormânt. Am fost 8 persoane, din care patru au fost colegii lui din aviaţie, unde a lucrat Cornel pe vremuri. Tot acolo a cunoscut-o şi pe soţia lui, Nela. Pentru că ne aflăm în post, iar sâmbătă a fost dezlegare la ouă şi lactate, ne-am sfătuit ce alimente să comande pentru parastas. Viviana a ţinut cont de sugestiile mele şi a comandat 12 pachete consistente în care se găseau alimente precum: un ou fiert, brânză topită, caşcaval, două iaurturi, napolitane, un colăcel, croisant cu ciocolată, bere, suc... Am căzut de acord cu Viviana ca parastasul de 6 luni pentru Cornel să îl facem pe 31 mai”, ne-a declarat Doina Belu, cea care trebuia să le fie naşă Ilenei Ciuculete şi lui Cornel Galeş la aniversarea de 25 de ani de la căsătorie, chiar în luna în care a murit regretata artistă.

c43-4-2col-pomana-gales-dna.jpg

Doina Belu şi finul Gorel-au comemorat pe Galeș

Pentru Cornel Galeş, dar şi pentru mama lor, au mai împărţit şi băieţii Ilenei Ciuculete, Mugurel şi Cristian Sfetcu, care au mers la biserică cu colivă pe 22 februarie, când au fost moşii de iarnă. Ei îi vor face mamei lor parastas la Craiova pe data de 14 martie, ziua în care a murit artista, iar cu o zi înainte vor veni la Bucureşti să o comemoreze şi la cimitir. ”Am vorbit cu băieţii, vor veni pe 13 martie la Bucureşti şi mergem împreună la cimitir, la Ileana, să îi facem o comemorare finei, la trei ani de când ne-a părăsit. Mugurel m-a sunat şi mi-a spus că vine cu tot ce trebuie”, ne-a mai mărturisit doamna Belu.

Au ajuns la tribunal pe averea cântăreţei

După ce a murit Ileana Ciuculete, Cornel Galeş a locuit timp de 7 luni la familia Belu şi abia apoi s-a mutat în apartamentul din Cosmopolis pe care şi l-a achiziţionat în acelaşi an. 

Văduvul cântăreţei şi băieţii acesteia nu s-au avut bine nici înainte să se stingă Ileana, şi nici după. Scandalul lor a izbucnit după pomana de trei luni pentru artistă, când Galeş a împărţit lucrurile acesteia, fără acordul băieţilor şi fără să-i cheme la parastas. Conflictul lor a ajuns în instanţă, iar judecătorii le-au dat dreptate băieţilor. 

c53-5-2col.jpg

Cornel și Ileana, ultimul Crăciun împreună cu băieţii ei

Magistraţii au decis ca Galeş să le dea lui Mugurel şi Cristian Sfetcu o cotă parte din casa în care a locuit ani de zile cu Ileana Ciuculete. În urma deciziei judecătorilor, Cornel Galeş trebuie să le dea băieţilor cântăreţei câte 34.000 €, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. 

Pe lângă jumătatea de casă ce i se cuvenea, conform legii, ca soţ, Galeş a primit, conform deciziei instanţei, şi o pătrime din jumătatea de vilă ce-i revenea Ilenei, dar şi o cotă parte din drepturile de autor.

Ciuculete a murit de ciroză, Cornel Galeş în accident

Cântăreaţa Ileana Ciuculete a murit la 64 de ani, în urmă cu un an şi opt luni, mai precis pe 14 martie 2017. 

c63-6.1col-ileana-ciuculete.jpg

† Ileana Ciuculete a murit la 64 ani

Cântăreaţa de muzică populară  se afla în spital după ce, conform spuselor soţului ei, Cornel Galeş, fusese diagnosticată cu hepatita C, cancer osos şi ciroză galopantă. 

c73-7-1col-cornel-gale-1-2.jpg

† Cornel Galeş s-a stins din viaţă la 60 de ani

Doi ani şi opt luni mai târziu, adică pe 30 noiembrie 2019, avea să-şi piardă viaţa şi soţul acesteia, Cornel Galeş, la 60 de ani, într-un teribil accident de maşină în localitatea Torrent de lângă Valencia, Spania, acolo unde se mutase de ceva timp.  Cea care a făcut publică informaţia a fost “naşa” Doina Belu, care la rândul ei, primise un telefon din Spania. 

 

 
 
Loading...