Doddy nu stă degeaba vara asta! Celebrul rapper face ce face și poposește mereu în studioul de înregistrări. Acolo se simte cel mai bine, iar ideile par să prindă contur. Artistul lucrează la piese noi și chiar a lansat de curând un single denumit sugestiv «Comsi Comsa».


Videoclipul trebuia să fie unul pe măsură, iar colaborarea lui Doddy cu Sprint Music este din ce în ce mai trainică, la fel ca cea cu actorul Sali Levent, cunoscut pentru rolul său din «Pariu cu viața».

“Piesa «Comsi Comsa» a stat în «laborator» cam 2 ani de zile! Este o colaborare cu Levent Sali, un tânăr talent de care am hotărât să mă ocup imediat ce l-am auzit pentru prima dată cântând. Videoclipul este unul plin de culoare, care relatează visul unui băiat lovit de o minge imediat ce a zărit fața perfectă, vis în care se vede împreună cu ea. Tradiția «Summer Sensation» continuă acum în 2019, după o pauză de 4 ani!”, a mărturisit artistul.

62150295_456530641582205_886824350810175822_n.jpg

Sali Levent a colaborat alături de Doddy la noua piesă
Foto Instagram

Doddy și-a făcut un obicei din a scoate piese pentru compilația «Summer Sensation». Artistul a avut colaborări frumoase pentru acest proiect, care conține feat-uri cu colegi de breaslă de-ai săi precum: Doddy feat. Lora – «Bine Mersi», Doddy feat. Nicole Cherry – «Rezervat»,  Vescan and Doddy, Doddy feat Marcel Pavel și multe alte  colaborări de succes.

 

Loading...